Točenie hlavy v 19tt

kajkag
31. júl 2018

Zienky neskutocne sa mi od včera krúti hlava, jedno či ležím či stojím, iba ležím nic ine sa mi neda robit, snažím sa piť veľa vody, merala som si tlak ten mám v pohode 122/84. Som v 19 týždni tehotenstva. Čo by mi pomohlo?
Mávate také stavy aj vy?

olive777
31. júl 2018

Ja to zvyknem prežívať ale ja to mám aj z chudokrvnosti aj z krčnej chrbtice...ty si tehotná tak hormóny ale mne pomáha keď si na čelo dám mokrú vreckovku a predtým na vreckovku dám trochu alpy..to je jedno či priezračná či lesana a taktiež keď si pričuchujem k alpe aj to zaberá..a mätový čaj, len neviem či môžeš piť počas tehu..ale keď by ti to pretrvávalo cez 2 dni tak určite nech ťa zoberie niekto k lekárovi..

veronice
31. júl 2018

Ja mam tocaky od zaciatku tehotenstva....teraz som 16tt a co mi pomohlo je klima a to ze uz nemame doma.take horuce teplo.... skus aj magnezko alebo kavu

asia83
31. júl 2018

@kajkag Treba povedať doktorke, môže byť nízka hladina železa.

kajkag
autor
31. júl 2018

@asia83 železo mám v poriadku ☺

asia83
31. júl 2018

@kajkag Ja som mala také isté točenie nech som bola v akejkoľvek polohe. Neskôr mi zistili nedostatok železa. Môžete to mať aj z hormónov.

viktoriam84
31. júl 2018

ja som tak isto v 19 tt a mávam to občas aj ja z ničoho nič točenie v hlave a taký divný pocit ako keby som mala kazdu chvilu bud odpadnúť alebo sa povracať...a pritom aj vody pijem dostatočné množstvo...

kajkag
autor
31. júl 2018

@asia83 asi len vydržať, ale je to fakt nepríjemné, ledva na wc zájdem ☹️

kajkag
autor
31. júl 2018

Či to nemám aj ž krčnej chrbtice, tá ma často boli😕

veronice
31. júl 2018

@kajkag aj to je mozne. Mne na krcnu chrbticu pomahaju cviky co mi ukazali na rehabke. Zaberie to tak 5 minut ale uvolnenie neskutocne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre