Ahoj kocky, este volakedy davnejsie som sa zaprisahala, ze ked raz budem tehotna, nebudem sa sledovat a riesit kazde pichnutie ale bohuzial musim sa spytat.. Som 6+2 tt, ultrazvuk som este nemala, ani nijake problemy, je mi zle, mam zaludok ako na vode, trochu ma pobolieva brucho ale inak je to OK. Problem je, ze dnes som nasla tmavohnede spinenie, ktore trvalo par hodin. Som v UK a ako niektore viete, tu maju lekari vela veci tazko na haku, zvlast tehotne zeny pred 12tt. Takze teraz neviem, bolesti nemam, robila som znovu test, obidve ciarky stale rovnako silne, myslite ze by som mala ist do nemocnice nech sa na to pozru? A ako to vlastne prebieha tu v UK, ked zena zacne spinit, riesia nieco take?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@angela5 skusit mozes ist do nemocnice, ci ti pomozu to neviem... pokial nekrvacas tak ti asi nijak nepomozu, max. spravia sono... spinenie nemusi vobec nic znamenat, mozno sa len docistujes alebo ti praskla nejaka cievka abo tak