Od 8tt spinim na hnedo az tmavohnedo. Doktorka nasadila Utrogestan a bola som mesiac na PN. Potom som aj raz silno krvacala jasnu krv - na pohotovosti ma poslali domov, ze kym nemam pri tom aj silne kŕče nemaju s tym aj tak co spraviť. Odvtedy proste vacsinu dni spinim na hnedo. Teda mam aj klasicky vytok vodnaty, ciry ale do toho ten hustý hnedy. Zakazdym ked to poviem doktorke tak skontroluje plod - vsetko ok a nech pokracujem s Utrogestanom. A tak si sedim doma a spinim stale. Som z toho nervozna. Z krvi a mocu nezistili ziadny oroblem.
Skús sa opýtať na hematológiu, tam vedia zistiť, či nemáš náhodou nejakú mutáciu alebo poruchu zrážania krvi. Mne na špinenie dr. predpísal Cyclonamine, možno by pomohol aj Tebe.
@martina1985ba nepichli dicynone aspoň? Ascorutin berieš? Ja som nedávno jeden deň špinila svetlo hnedo, Dr. mi zvýšil progesterón na 2*200-0-2*200. Len pre istotu. Kamarátka tiež dlho špinila, dokonca krvou a bolo to ok, mala hematom. Ten sa odkrvacal prec a bolo to ok.
@martina1985ba ahoj,v 9tt.som mala masívne krvácanie so zrazeninami,myslela som si,že je koniec..na pohotovosti dr.nezistila dôvod krvácania,ale prijali na oddelenie,kde mi davali injekcie na zastavenie krvácania,nasadili mi ascorutin a utrogestan,ktorý som užívala už 2 týždne pred tým od svojho dr.mi zvýšili na na 200-100-200.polezala som si tam 3 dní a pred prepustením domov mi urobili kontrolný ultrazvuk a našli hematóm,takže som ešte špinila doma cca 3 týždne.Hematom sa postupne stratil,utrogestan budem užívať až do 36tt.Momentalne som 23tt.drzim ti palce a neboj,všetko dobre dopadne🙂hlavne sa šetrí a nedvýhaj nič ťažké.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?