cafte kocky potrebujem poradit 😲 som cca v 5tt na vysetreni som bola tehotenstvo mam potvrdene ale na prvy ultrazvuk idem az za 3 dni a mne od vcera vecer zacali take zvlastne tlaky v alebo pri lavom vajecniku neni to bolest je to ako keby steklenie a tlak a teraz sa bojim ci to nemoze byt mimomaternicove alebo cysta ☹ mate stym niektora skusenost? co to moze byt? vytoky nemam len trosku problemy s mykózou ale uz sa lieci 🙂 dakujem vopred za odpovede
dakujem velmi pekne 🙂 no uvidim tak verim ze to bude v poriadku vsetko toto cakanie je najhorsie potom uz ked budem uistena ze je tam kde ma byt bude dobre 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neboj, bude to ok...mala som to iste, tiez na lavej strane a bola som vydesena, ze mi ide prasknut vajcovod, ze urcite mam mimomaternicove....... ale bud kludna, naozaj, to sa roztahuje maternica a vazivovy aparat sa natahuje, to sposobuje tlaky az bolest....Mne to az manzel nasiel v jednom nemeckom zdravotnickom casopise...a az ked bolo po bolesti a dieta bolo jasne v maternici, som nasla kopu clankov o tom aj u nas....... 😉