Ahojte baby 🙂 chcem sa opýtať..... uz dlhší cas pozorujem každý večer, vačšinou v rovnakom čase, no niekedy aj v priebehu dňa také zvláštne nie najpríjemnejšie tlaky v hrudníku...... neviem to opísať, vychádza to ako keby zo stredu a pobolieva..... moze byt, ze je to tým ze sa maternica rozťahuje? neviem co si mam myslieť, z čoho to moze byt, ci od chrbtice alebo nebodaj od srdca......ináč mam pocit, asi tyzden som nebrala duphaston a vtedy ako by som tie bolesti neregistrovala, tak neviem ci to moze byt aj ním..... na poradňu idem az o tyzden, tak zatiaľ len ci má niekto takú skúsenosť alebo znalosť z čoho to asi moze byt 😉
@leria tu Ti nik neporadi konkretne k Tvojmu problemu, u niekoho to moze byt psychicke, u niekoho su to zmeny na srdci atd. Treba ist k obvodnemu a ten ta posle na interne, kde Ti urobia ekg.
no stresy mám- vážne rodinne problémy, aj ked sa ich snaźim nepripúšťať...... no vo vnútri to asi pekne pracuje, v noci sa tiez budím a premýšľam ako tie problémy riešiť...... teraz ked by som sa mala najviac tešiť, lebo sa mi nedarilo celé roky otehotnieť.... no ďakujem pekne, este si sama niečo privodím.... veľmi dobre viem ze by som si mala niektoré veci menej pripúšťať a neriešiť.... ale ked mi to akosi nejde..... ktovie možno toto je nejake varovanie, musím vážne ísť k lekárovi..... nedávala som tým bolestiam nejakú váhu, no ked ste tu spomenuli tú psychiku a stresy.... tak asi to bude stym súvisieť, lebo fakt nemám najlepšie obdobie....
Viete mňa prvo začala páliť zaha Ale to každý deň 🤦🏼♀️Zaha má už tak nepáli ale sa tu objavila Bolesť hrudníka Nemôžem sa ani poriadne najesť Pri každom prehltnuty jedlá Má veľmi zabolí Ako keby mi to pomalí išlo dole to jedlo NEVIEM z čoho to môže byť lebo ja SOM aj pri páleni záhy veľa píla Sódu bikarbónu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@leria ja som to zažila,bola som u mojej obvodnej dr. a tá mi povedala,že je to podľa všetkého arytmia,ktorá sa v tehotenstve často objavuje,nie je to nič vážne,dala mi lieky,ktoré sa môžu aj počas tehotnosti a brala som ich len vtedy,ked som mala bolesti.po pôrode sa to vrátilo do normálu.