Tlaky na kostrč v 1. trimestri

ynivon
6. jan 2016

Ahojte. Som v I.trimestri a citim bolest krizov ci skor pocit tlaku na kostrc. Nieco take si z prveho tehu pamatam az z III.trim., kde mi to pride aj normalne, ale preco uz teraz. Nikde neviem obstat, naj ulava je v lahu. Mate s tym skusenost na zaciatku tehu?

cannella
6. jan 2016

Ja som mala taketo bolesti pri prvom tehote stve az ku koncu, pri druhom vsak uz asi od 4. Mesiaca. Bola to bolest, ako keby som si poriadne nabila a obrazila kostrc, potom sa to presunulo do predu na lonovu kost, ako keby ma niekto vymlatil palicou. Ku koncu tehotenstva ked som dlhsie stala, alebo sedela, tak som chodila v predklone a na siroko, lebo to bola neskutocna bolest. Ked ma po 3 hodinach sedenia v cakarni videl moj gyn. na poradni v 40. tt, tak aj so sestrickou kukali, ze za 30 rocnu prax este hadam ani nevideli niekoho takto chodit ☹ . Na druhy den ma poslal na prijem, aby zistili, ci mozem vdaka tomu rodit normalne. Skoncila som so sekciou.

zuzkaamiska
6. jan 2016

ja som to mala rovnako, v 1. tehu na konci a v 2. tehu cca v 3-4. mes.. bol to vyslovene tlak na panvovej kosti, v roznych oblastiach. krize detto. moj dr. mi napisal taky pas pod brusko. a to som vtedy este ziadne ani poriadne nemala. ale bolo to vraj prave na tu panvu. velmi mi to pomohlo.

tomasko27
7. jan 2016

Mna boli panva asi od 16tt aj kostrc ma boli,krize a v slabinach no a ide mi to do noh.Tiez by som to cakala neskor.No nechcem vediet ake to bude ku koncu tehu.

barus77
7. jan 2016

ja som v 13tt a tieto bolesti mi začali asi pred týždňom. kostrč, kríže, bedrové kĺby, a vpredu lonová kosť, masaker. ja mám ale aj iné problémy s kĺbami a pod., ale toto s tou panvou je zrejme v tehotenstve normálne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre