Dobry den. Prosim Vas, babule, o radu. Som v 8 tt. a od vcera vecera mam zvlastne bolesti. Jasne, mavam pobollievanie v podbrusku ako pred mrchou. Ale toto je ine. Vecer ma pichalo na pravej strane, v noci som relativne nic necitila a dnes citim hnusny tlak v podbrusku. Boli ma to aj na dotyk. Volala som mojej doktorke, tam ma odbili, ze take pocity ma 90% zien cele tehotenstvo, ze kym nekrvacam a dokazem vstat z postele, nemam to riesit. Do poradne mam ist oficialne v stredu. Ale ja mam priserny strach, je to moje prve mimco. Prosim Vas, nemal niekto podobny problem s tym, ze bolo vsetko ok?
Dakujem za odpoved.
Máš vybornúúú doktorku😨.bolesť nemusí znamenať nič a aj veľa.krvacanie môže prísť neskôr.pokial sa bojiš o bábätko a mas zlý pocit a bolesti ja by som to riešila pohotovosťou.povedala by som ze mam ukrutne bolesti a doktorka ma odbila.radsej raz navštíviť doktorku ako prísť o bábo.ja som v 11 tt.podobne potratila.v 8 bolo všetko ok.v 12 som mala ist na kontrolu.a tiež ma bolelo dost brucho akokeby som mala kŕče,doktorovi som nevolala môj chyba lebo kamošky co majú uz viac deti mi hovorili ze to aj oni mali,maternica sa naťahuje....o tri dni som začala krvacat a bolo uz neskoro aj keď nikto mi nezaruci ze keby som išla hneď ze sa to zachrani.
Zvláštny prístup lekára... Ja som bola vyplašená z mnohých vecí počas tehotenstva. Zašla som k lekárovi, spravil mi ultrazvuk a povedal že je všetko v poriadku. Veľmi som si na ňom vážila jeho prístup. Videl, že sa bojím a tak ma vyšetril pomocou ultrazvuku, od spodu ma vyšetril počas tehotenstva myslím iba raz, inak nebolo treba. Ja som trochu aj krvácala. Ak by si si nebola niečim istá, kľudne si zájdi na pohotovosť aby ťa skontrolovali. Na začiatku tehotenstva bývajú zvláštne pocity aj bolesti, ale je lepšie keď si si istá že je to v poriadku.
Ja som zrovna na zaciatku tehu musela vymenit lekara kvoli tomu, ze sme sa stahovali. Mozno preto ten pristup ☹
A na pohotovost sa da ist len vecer ci hned?
Rozťahuje sa ti maternica, ,,pracuju,, aj upony ktore tu maternicu držia - na kazdej strane mas upon ktory sa naťahuje - kočky nie len strach ale aj zakladna biologia 🙂 prepač ale lekarka mala pravdu...ak to nie su ze fest bolesti ze ani nechodíš a skrutena lezíš tak ok, ale ak ta niekde pichne, šuchne..tak s najväšou pravdepodobnostou o nič nejde a ani nekrvacas nič....jasne vravi sa ak si človek nie je istý tak ma ist na pohotovosť. 🙂
@sardinka335 ja toto vsetko viem. Lenze toto je celkom ina bolest ako doteraz a hlavne je trvala, iked teraz je lepsie, mala som pocit, ze mi odpadne spodok brucha i krize. Plus ma to bolelo i pri chodzi. Nie je to velka bolest, len tlak. Mne nevadia ziadne pichnutia, zabolenia a pod.
Len novy pocit, ktory doteraz nebol.
@sardinka335 lenze my jej pocity necitime a je tehu prvy krat tak to nemoze vediet ci ide o stahy alebo nieco ine. Ak ma zly pocit nech ide. Nic za to neda, maximalne dve eura.
Ahojte, prosim vas..som 18DC, na test je este skoro a bazalnu teplotu som si pred desiatimi minutami merala prvy krat v zivote a vyslo mi 37,3. Pred par dnami ma velmi bolel zaludok a da sa povedat ze cele brucho, celu tu brusnu "stenu" vo vnutri som mala akokeby napnutu a krce z toho my vystrelovali dost do krizov,bokov a cely chrbat ma bolel..ovulaciu som uz mala asi pred tyzdnom a teraz sa mi znovu vratil taky ten ovulacny hlien.. Hlavne ma zaujima odpoved na tu bazalnu teplotu pretoze vy sa vyznate a ja nie..:/ DAKUJEM🙂
@zaba22 no, možno ma tu niektoré za to sprdnú, ale prvých 12 tt by si mala mať absenciu v sexe, je jedno či máš alebo nemáš ťažkosti (to mi povedal lekár, a nie nebolo to myslené iba na mňa ale všeobecne), áno môže to byť aj z toho, ale pre istotu choď ak sa bojíš, nevysmejú ťa, budeš kľudná a to je dôležité
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Poznám to.. mňa dva dni pichalo na ľavej strane a to som bola v strese až som revala v kuse.. potom mu bolelo ako pred ms ale také pichnutie že som sa sotva postavila.. pred týždnom som bola u gynekologicky a všetko bolo v poriadku klop klop..🙂 sme v 12tt 🙂 a mne na to dala magnezium..🙂 kým to nie je stupnujuca sa bolest netreba sa stresovat..🙂