Tlak v podbrušku v 26. týždni

cucu7
25. mar 2014

ahojte mamičky a budúce mamičky,som v 26 tt a mam takyto problem: Mam ako keby tlak v podbrusku,neviem to ani opisat presne,nie su to podla na falosne kontrakcie ale ako keby som mala balvan v brusku, alebo ako keby mi chcela maternica spadnut, ono to nie je bolest ale taky tlak,prosim poradte co by to mohlo byt. Instinktivne si stale pridrzam brusko ked chodim ako keby mi malo kazdu chvilu spadnut.Do poradne idem buduci tyzden. Som prvorodicka, Dakujem za vase nazory.

mata90
25. mar 2014

okamžite na pohotovosť...

satanka1
25. mar 2014

@cucu7 radšej sa choď ukázať na pohotovosť..mimimálne ťa ukludnia 🙂 držím palce

svetllana
25. mar 2014

@cucu7 Ahoj..Ja som mala v predchádzajúcom tehotenstve presne to isté, úplne viem, čo máš na mysli...vtedy to začalo vo vyššom štádiu tehotenstva, možno niekedy tak ako tebe..neviem už presne..no teraz to začalo oveľa skôr, teraz som v 15tom týždni a už to nastalo.. 😔 U mňa to neznamenalo nič, ani som s tým nikde nebola, pripisovala som to veľkému bruchu a zmien, ktoré sa v ňom dejú..akurát je to nepríjemné no. 😖

satanka1
25. mar 2014

@cucu7 nie je to akoby tvrdnutie brucha? na to je dobré magnézium

cucu7
autor
25. mar 2014

Dievcata a ako vyzerato tvrdnutie brucha?Ako sa to prejavuje?takymto tlakom?Asi zbehnem zajtra k mojmu gynekologovi

tery29
28. mar 2014

Ja som mala podobny problem aj ked som este len v 19. tyzdni, bola som u lekarky, vsetko vyzera byt v poriadku, akurat mi zobrala vyter a moc na kultivaciu a dala mi magnezium. Takze este uvidime podla vysledkov. Moja rada znie chod k lekarovi 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre