Ahojte, prosím o radu. Už pár dni cítim také napätie v brušku, nemám žiadne bolesti, ani kŕče, len mi ho nafukne a je trochu tvrdšie, no bojím sa, či mi netvrdne bruško. Stáva sa mi to aj, keď nič nerobím. Mala niektorá niečo podobné? Ide o tvrdnutie brucha?
Tak to dúfam, doteraz som si nič take nevšimla a ani nepociťovala a pár dní mám tvrdšie bruško stále, stačí že sa len zdvihnem z postele,,, ako zavolala by som aj doktorovi a opýtala sa ho na to, ale keďže sú svaitky, tak najskôr až v utorok.
Ja som to mala taky tlak tiez okolo toho 20tt. Beriem na to magnezium.
@ankare pozerala som na nete nejaké poradne, ale tie čo som našla boli všetky spoplatnené, ja si počkám na svojho doktora a opýtam sa jeho, ale som trochu kľudnejšia, že to neni tvrdnutie a pôjdem si kúpiť magnezium, lebo doma mám len šumivé.. A dúfam, že bude všetko ok a aj bábo je v poriadku
@milus_190 ja to mam tiez a si myslim ze staci ked to spomenies na poradni a doki mi dala magnezium ale myslim ze mi to stale robi neviem ci to je tvrdnutie ale asi hej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Často som mala napäté a tvrdšie brusko. To ale tvrdnutie brucha nie je. Tvrdnutie brucha je ako taký krc celeho brucha, ako keď Ti brucho niekto zovrie opaskom.
Držte sa!