Tlak v brušku v 24. týždni

milus_190
1. apr 2018

Ahojte, prosím o radu. Už pár dni cítim také napätie v brušku, nemám žiadne bolesti, ani kŕče, len mi ho nafukne a je trochu tvrdšie, no bojím sa, či mi netvrdne bruško. Stáva sa mi to aj, keď nič nerobím. Mala niektorá niečo podobné? Ide o tvrdnutie brucha?

ankare
1. apr 2018

Často som mala napäté a tvrdšie brusko. To ale tvrdnutie brucha nie je. Tvrdnutie brucha je ako taký krc celeho brucha, ako keď Ti brucho niekto zovrie opaskom.
Držte sa!

milus_190
autor
1. apr 2018

Tak to dúfam, doteraz som si nič take nevšimla a ani nepociťovala a pár dní mám tvrdšie bruško stále, stačí že sa len zdvihnem z postele,,, ako zavolala by som aj doktorovi a opýtala sa ho na to, ale keďže sú svaitky, tak najskôr až v utorok.

dlucy
1. apr 2018

Ja som to mala taky tlak tiez okolo toho 20tt. Beriem na to magnezium.

milus_190
autor
1. apr 2018

@dlucy a bola si s tým aj u doktora? Lebo na poradňu mám ísť 9.4., ale neviem či stačí mu to spomenúť na poradni alebo radšej skôr.

ankare
1. apr 2018

@milus_190 keď som bola tehu, často som písala do onlajn poradne gynekologovi zo Žiaru n. Hronom. Pán doktor odpovedal na všetko promptne.

ankare
1. apr 2018

@milus_190 tá poradňa je už spoplatnena 🙈

milus_190
autor
1. apr 2018

@ankare pozerala som na nete nejaké poradne, ale tie čo som našla boli všetky spoplatnené, ja si počkám na svojho doktora a opýtam sa jeho, ale som trochu kľudnejšia, že to neni tvrdnutie a pôjdem si kúpiť magnezium, lebo doma mám len šumivé.. A dúfam, že bude všetko ok a aj bábo je v poriadku

erika33334
1. apr 2018

@milus_190 ja to mam tiez a si myslim ze staci ked to spomenies na poradni a doki mi dala magnezium ale myslim ze mi to stale robi neviem ci to je tvrdnutie ale asi hej

dlucy
1. apr 2018

@milus_190 na poradni som jej to povedala je to roztahovanim maternice ak nemas ine tazkosti alebo to nie je bolestive tak by som pockala ale pre pokoj vklude zavolaj utorok dr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre