Baby, čo ste na začiatku tehu cítite aj vy nepríjemný tlak na močový mechúr ? nikde som túto tému nenašla resp. našla iba keď sa to týka výššieho šťádia tehotenstva. ja som na úplnom začiatku cca 6.týždeň. viem ,že zápal to nieje lebo keď ležím a spím je to v pohode ale akonáhla začnem chodiť tak hneď cítim taký nepríjemný tlak a nutkanie. Zdá sa mi to velmi skoro. Pociťujete aj vy niečo podobné ? ďakujem
No ono to neni klasicke nutkanie,skor to co opisuje
@bianka0111 ja som minuly rok mala missed a velmi sa mi neda byt v klude pri 3-rocnej dcerke. Nechcem robit paniku, kontrolu mam az buduci tyzden lebo dr povedal ze to uz aj nieco uvidi,ze pokial nespinim,nekrvacam a nemam nejake silne krce nemusim chodit . Neviem ci to nemoze byt aj tym ze som velmi utla a prilis sa pozorujem,zacalo mi to len vcera.
@mia_31 no pri malinkej to moc asi nejde, ale skus si radšej dávat viac pauzy...no ano, ved to aj mna napadlo že v 6tt to nebolo u mna, lebo u lekára som bola v 8tt...možno je to len naozaj zmenami ktorými prechádzaš..tak klud a nebud nervozna 🙂 isto všetko dobre dopadne 🙂
Celé druhé tehotenstvo som mala tlak na mechúr. Nemohla som ísť nikam ďaleko, lebo by som sa posíkala. A tak to bolo až do pôrodu.
hej, viem, že to boli prvé príznaky, že som mala furt tlak a každú chvílu som chodila na záchod. Potom mi začali zápchy, okolo 6-8tt potom ranné kŕče ako pred krámami do 12tt a potom všetko zmizlo a až do pôrodu som ani nevedela , že som tehotná. no až nato časté cikanie 😀
Dakujem tak ste ma ukludnili,mudrejsia budem o tyzden po kontrole.
Ahoj, neboj sa, je to normálne. Ak ta nič pri cikaní nebolí, nepali, tak je to ok. Aj mne to zacalo tak skoro a trvalo to celé trhu. Tiež som si pôvodne myslela,že takéto problémy sú až ku koncu. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mia_31 ahoj, ja mám už pri tretom tehu podobný problem, okrem toho, že je toaleta moj druhý domov 🙂 ...mám zvlaštny tlak na spodok brucha, ja by som to opísala, akoby mi išiel spodok bruška von...tak som prvé tehu zašla k lekárovi a ten mi povedal, že mi hrozí potrat, pri každom tehu som hned od začiatku na rizikovom. Potrebujem klud a hlavne prvé tri mesiace len ležanie, mne hned nasadí aj diazepan. Tak radšej chod k lekárovi...aj ked ked tak rátam bolesti mi začínali tak okolo 8tt. Tak možno to suvisí so zmenami v Tvojom tele 🙂