Ahojte . Rada by som bola za radu . Mam plánovanú sekciu o týždeň . Včera ale doktor po vyšetrení povedal , že mi môže odtiecť voda . No chcem sa spýtať , čo by to mohlo zdržať?Chcem ísť na termín sekcie . Aspoň čo môžem , tak nech urobím . Do včera som bola veľmi aktívna ,všetko som chcela stihnúť do pôrodu, tak možno aj to dopomohlo, dosť som už cítila tlak madzi nohami .Dnes polihujem a zatiaľ ziaden tlak madzi nohami .Ďakujem
Radsej by som isla na sekciu neplanovane ako planovane. Presne som to mala ako pises, termin stanoveny a voda mi odtiekla uz 5 dni pred. Tak ma brali akutne a urobili sekciu. A ma to svoje vyhody, nemusis prist do porodnice den pred, nemusis tam cakat, ale proste hned sa chystaju a hned ta beru.
Takze by som sa na tvojom mieste vobec nebala skorsieho odtecenia plodovej vody
@karla21 voda odtiekla cca okolo 22:30. Prisli sme do porodnice, hned ma brali na prijem, vysetrili, a uz o 1:00 som bola na sale a maly sa narodil 1:41. Dovtedy nic ziadne kontrakcie som necitila. Takze neviem co to je kontrakcia a teraz druhy porod ma caka prirodzeny asi, a teda bude pre mna ako keby prvy 😄
Planovanu som mala v 39tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Určite ležať, vyložiť nohy, nič nezdvíhať a modliť sa. Veľa zdravia