Tlak na konečník v 38. týždni

zdenkahu
20. máj 2021

Ahojte... Som v 38. Týždni a cítim veľmi silný tlak na konečník, akoby sa mi otváral zvierač. Včera som bola u Dr. A vraj sa neotvaram ani nič také.... Máte s tým prosím niektorá skúsenosť? Myslíte že by to mohlo naznačovať pôrod??

rehabe
20. máj 2021

@zdenkahu ahoj, nakolko si uz v 38 tyzdni, tak by to mohlo naznacovat, ze sa babatko pomaly posuva. Je dost mozne, že by si v najblizsih dnoch mohla zacat aj rodit. Ale to je len moj nazor. Je to prirodzene, treba sa tesit, ze co chvilka budes so svojim babatkom 🙂

zdenkahu
autor
20. máj 2021

@rehabe presne, človek pri všetkých tých pocitoch zabúda na to najkrajšie... Ďakujem, že si mi to pripomenula 😊

simonabelj
20. máj 2021

Ja som ku koncu furt cítila tlak na konečník, najlepšie keď si v dlllllhej rade pri pokladni v Lidli a nevieš, či chces kakat alebo je to dieťaťom 😂

rehabe
20. máj 2021

@zdenkahu nemáš vobec za co, my maminy sme v takom období velmi ustrachane a uzkostlive, to tie hormony 🙂. Bojíme sa o dietatko a aby všetko bolo v poriadku, čo je uplne prirodzené a som rada, že som aspon troška prispela k Tvojej pohode. Prajem Ti rýchly, čo najmenej bolestivý porod a hlavne krásne a zdravé dietatko. Všetko dobre dopadne.

zdenkahu
autor
21. máj 2021

@rehabe si milá, ďakujem 😊 a podobne aj tebe a všetkým tehuľkám

juliet86
6. júl 2023

@zdenkahu prosim ta po akej dobe od pocitovania tlakov v 38mom tyzdni si porodila a ako? dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre