Tlačenie naspodu v 35. týždni

alexandra_93
27. jan 2016

Ahojte hrozne ma bolí lonova kosť, dnes pri sprchovani som si všimla že mam uplne spuchnute vnutro medzi nohami ako keby sa mi tam už tlacila tak hlavicka? Môže to byt naznak otvarania alebo rodenia? Bolesti menstruacne alebo take podobne nemam len ma od rana furt zenie na wc.

nini1010
28. jan 2016

@alexandra_93 Ale nie 🙂 to co opisujes je uplne normalne,aj ten "opuch" 🙂 a ak mas zly pocit zbehni k lekarovi,tu ti nikto nic ine neporadi.

anakristina
29. jan 2016

Moja babka pri druhom porode mala len silny tlak na konecnik a ziadne silne bolesti.vkuse utekala na zachod a pre istotu sa spytala porodnej asistentky a isla rodit.

milka2105
29. jan 2016

Ja som mala takEto bolesti od cca 20ho tyzdna. Preslo to az po porode... tiez som mala niekedy pocit , ze mi lonovu kost roztrhne na polovicu. A najhorsie to bolo v klude v leze a pri otacani v posteli. Je to polohou a velkostou babatka...

arwen88
29. jan 2016

Ja to mam tiez,som v 30 tt a trva to uz dva tyzdne..po dlhsej prechadzke ledva dojdem domov...na posteli sa prevratit je pre mna utrpenie..ak si nie siista,skoc na gyndu,nech ta skontroluje,ci sa otvaras,pripade ti natoci, ci mas kontrakcie...

dinussik
29. jan 2016

Ahoj ja mam tie bolesti panvy a bedrovyxch klbov uz od 25 tyzdna tiez mam problem si rano sadnut a chodit ale ked sa rozhybem tak to ide 🙂 sice chodim ako tucniak lebo ma to boli stale ale pohybujem sa 🙂 momentslnr som v 32 tyzdni a objavilo sa u mna dokonca praskanie kosti v panve v noci ked sa chcem otocit na druhy bok a dnes rano som mala zlty hlien tak dufam ze to nieje uz hlienova zatka (som v UK a tu nevysetruju zo spodu)

anakristina
29. jan 2016

@milka2105 moje este musi byt malinke tak 6-700g a je to neskutocne.nie vzdy ale velakrat v lahu a ked si sadam.a neda sa to pomasirovat lebo je to ako keby trochu vnutri

milka2105
29. jan 2016

@anakristina aj u mna to tak bolo, velmi neprijemna bolest.nic nepomahalo.gynekologicka mi robila aj ultrazvuk hradze, ale vsetko bolo v poriadku.asi aj u teba to bude len polohou dietatka.. aj porod sa mi rozbehol i nieco skor.rodila som v 37tyzdni.

mirkaaa80
29. jan 2016

@alexandra_93 no babatko sa posuva trochu nizsie. Aj ja som to mala, dokonca som mala pocit akoby som mala totalnu svalovicu v trieslach a presne ta bolest, roztahuje sa ti panva, pripravuje sa telo na porod. Ale neboj, nie su to typicke priznaky bliziaceho sa porodu. Ja som vydrzala do 39 tt kedy som mala planovanu sekciu a vydrzala by som aj dlhsie😉. Ak mas pochybnosti, volaj Dr.

anakristina
29. jan 2016

@milka2105 juuuj tak mi vychadza druhy termin co je podla pohybov 🙂 som zvedava jak to bude.vela bab prenasa aj to je desive....

milka2105
29. jan 2016

@anakristina držím päste!!! 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre