Ahojte ženy. Som 37+1 a už od vcmera večera ma celkom dosť bez prestávky bolia kríže a podbrusko. Až také pichanie v podbrušku. A cítim, že má dole tak strašne tlači a stále mám pocit, že mi treba cikať, ale keď idem tak pustím tak dve kvapky😅mám vložku, lebo sa bojím aj chodiť, že mi cvakne 😅Otvorená som na prst.. mali ste niektorá niečo rovnaké? Myslite, že sa už pripravujem rodiť?
Mala som to az do 42tt kym som neporodila.posledny mesiac som bola nostop na wc 🤣
@marticka85po JEŽIŠI. To mám teda čo robiť 😂😩
Tak už si v pokročilom tt, takže už to bude len o pichaní, tlačení, bolení atd... Ja som bola otvorená na prst a dr. že už je to celé naspadnutie a kazdym dnom mam cakat a porodila som až o cca 2 tyzdne v 41tt :D A to koľkokrát som išla na wc a hlavne v noci od toho 38tt, presne iba taký cik ani nepočítam ... Moj partner sa smial, že mi už ustelie vo vani, nech to mám bližšie, pretoze v noci to bolo aj 6-10x :D :D
To nemusi byt tvoj pripad. Nechcela som ta vystrasit. No len tie posledne tyzdne su uz ako za trest 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Niekedy mi ta bolesť pripomína až menštruáciu