Dobry den prosim vas chcela by som sa spytat asi dva roky beriem thyroxin 50 s teraz som tehotna v 18.tt a zvysily mi davku mam uzivat obden 50 a 75.doteraz som uzivala femibion 400 a magn b6.mozem aj nadalej uzivat lieky pri zvysenej davke thyroxinu.mate prosim vas niektora s tym skusenosti a tehotenstvo a babatko boli v poriadku.dakujem
Ahoj presne preto som volala teraz mojej endokrinologičke.Ja beriem L-thyroxin a kalibrummami.Lekárka mi vravela ,že v mojom prípade ich môžem užívať.Zavolaj si pre istotu svojej lekárke.Záleží tam na nejakých hodnotách,presne ti to nevysvetlím,velmi sa tomu nerozumiem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No to si mala urcite povedat endokrinologicke, ze uzivas aj volnopredajne lieky. Zavolaj jej a ona ti najlepsie odpovie. Ucite ta za to "nesprdne". Tu na koniku moc fundovane odpovede nebyvaju, aj ked sa niektore hraju na odbornicky. Aj ked osobne si myslim, ze sa tieto doplnky "nebiju" s Thyroxinom. Sama ho uzivam, ale nie som odbornicka 🙂 .