Tetánia, lieky, tehotenstvo a pôrod

sabinka277
4. dec 2017

Ahojte... Chcela by som sa opýtať ste tu niektorá ktorá mate diagnostikovanu tetanu a ste aj tehotná? Ide o to ze ja ju mam a zistila som ze som tehlu... Citala som ze pri tejto chorobe je väčší výskyt tehot.potratov..chvela by som vedieť či je tu niekto s týmto problémom ako aj ja?! Ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď 🙂 a za každú cenu radu...

potvora1
4. dec 2017

@sabinka277 ahoj, ja mám tetaniu tiež, ale že by bol pri nej väčší výskyt potratov, to trošku pochybujem, že je pravda😉 inak za celý čas počas tehotenstva som mala len jeden tetanicky záchvat, aj to už bolo vo vyššom štádiu tehotenstva a dopomohla k tomu aj únava a veľká horúčava vonku. Veď užívaj magnézium, ja som brala Magnerot. A naozaj som sa počas tehotenstva cítila super...teraz som skoro 2 mesiace po pôrode a po tetaniu zatiaľ ani stopy... Držím palce, nech je to aj u Teba podobné.

piskootka
4. dec 2017

Ahoj. Ja mam tetaniu a som tehotna. Zatial vsetko ok, sem tam mi trpnu prsty na rukach. Inak pohoda, ked na nu nemyslim 😉

mickao
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sabinka277
autor
4. dec 2017

@mickao určite áno držím palce 🙂

sabinka277
autor
4. dec 2017

@kristinenka aké si mala? Ak sa smiem spýtam?

anicka766
4. dec 2017

Prosim Vas baby ake su priznaky tetanie? Ale ako Vam na to prisli. Dakujem

lucylka25
4. dec 2017

Tetania - teda jej psychicke spustace sa daju liecit homeopaticky. Mozete to riesit s homeopatom aj v tehu, homeopatika sa mozu aj v tehotenstve. Len je potrebne vybrat s homeopatom presne homeopatikum na vasu povahu a presne priznaky, ako sa vam prejavuje. Precitajte ci napr. jeden moj uspesny pripad vyliecenej tetanie homeopaticky tu: https://www.slovenskypacient.sk/ako-prekonat-uz...

kristinenka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sabinka277
autor
4. dec 2017

@kristinenka to vôbec nepoznám..ja mám úplne iné...

sabinka277
autor
4. dec 2017

@anicka766 EMG vyšetrenie robí to neurológ...

aduskaaduska
26. dec 2017

Aj ja mám tetaniu a som v 17tt záchvaty som mala take že som nemohla dýchať panika... až tak že som bola 6x za týždeň na pohotovosti. Je to podľa mna o psychike a je to choroba fnesnej doby. Podľa mna ju má asi každý kto je trochu v strese ja to vlastne ani neberiem ako chorobu a čo sa týka tehotenstva robím všetko čo pred tým len opatrnejšie... je to hlavne o hlave ale cvičím behám lyžujem.... a hlavne som v klude nestresujem sa kvôli hovadinam a žiadne tetanicke šoky nemám 🤗

zuzkamargit
29. dec 2017

dievcata a hladiny mineralov mate ake??? Predpokladam, ze zalostne nizke. Pocitajte s tym, ze tehotenstvo vas este viac vycerpa a bude brat zasoby z tela. Doplnajte nielen vitaminy ale HLAVNE mineraly. Zena, ktora ma pestru stravu ten femibion ani nepotrebuje. Mineraly ale kvalitne, radsej za 20€ poriadne ako za 10€ splachnute nic vo wc 😉

andrea101112
29. dec 2017

@lucylka25 vy ste homeopatka? mozem vam napisat ip?

lucylka25
30. dec 2017

@andrea101112 mozete

linsay61
3. máj 2019

@lucylka25 este sa venujete homeopatii? Mozem vam aj ja napisat?

lucylka25
3. máj 2019

@linsay61 môžete kľudne

elliie
20. jún 2019

@potvora1 počula som že môže byť vyššia citlovostpri pôrode.. aký ste mali pôrod.. spontánny, bolestivý nadmerné?

minyminy
10. aug 2021

@kristinenka ahoj prosím Vás mozem sa opýtať aké lieky ste brala? A ci to bolo na zaciatku tehu akebo este pred? Ďakujem 😍

angie1830
3. sep 2021

@lucylka25 prosím vás môžte mi napísať o tých homeopatikách?? Ďakujem

lucylka25
3. sep 2021

@angie1830 mame na vyber z množstva homeopatik, je potrebné ich vyberať priamo na psychiku pacienta a príčinu jeho problemov, prežívanie, atd. Homeopatia je celostna liečba a tak sa na neho aj pozeráme - viac v mojom článku tu: https://slovenskypacient.sk/ako-prekonat-uzkost...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre