Ahojte... Chcela by som sa opýtať ste tu niektorá ktorá mate diagnostikovanu tetanu a ste aj tehotná? Ide o to ze ja ju mam a zistila som ze som tehlu... Citala som ze pri tejto chorobe je väčší výskyt tehot.potratov..chvela by som vedieť či je tu niekto s týmto problémom ako aj ja?! Ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď 🙂 a za každú cenu radu...
Ahoj. Ja mam tetaniu a som tehotna. Zatial vsetko ok, sem tam mi trpnu prsty na rukach. Inak pohoda, ked na nu nemyslim 😉
@mickao určite áno držím palce 🙂
@kristinenka aké si mala? Ak sa smiem spýtam?
Prosim Vas baby ake su priznaky tetanie? Ale ako Vam na to prisli. Dakujem
Tetania - teda jej psychicke spustace sa daju liecit homeopaticky. Mozete to riesit s homeopatom aj v tehu, homeopatika sa mozu aj v tehotenstve. Len je potrebne vybrat s homeopatom presne homeopatikum na vasu povahu a presne priznaky, ako sa vam prejavuje. Precitajte ci napr. jeden moj uspesny pripad vyliecenej tetanie homeopaticky tu: https://www.slovenskypacient.sk/ako-prekonat-uz...
@kristinenka to vôbec nepoznám..ja mám úplne iné...
@anicka766 EMG vyšetrenie robí to neurológ...
Aj ja mám tetaniu a som v 17tt záchvaty som mala take že som nemohla dýchať panika... až tak že som bola 6x za týždeň na pohotovosti. Je to podľa mna o psychike a je to choroba fnesnej doby. Podľa mna ju má asi každý kto je trochu v strese ja to vlastne ani neberiem ako chorobu a čo sa týka tehotenstva robím všetko čo pred tým len opatrnejšie... je to hlavne o hlave ale cvičím behám lyžujem.... a hlavne som v klude nestresujem sa kvôli hovadinam a žiadne tetanicke šoky nemám 🤗
dievcata a hladiny mineralov mate ake??? Predpokladam, ze zalostne nizke. Pocitajte s tym, ze tehotenstvo vas este viac vycerpa a bude brat zasoby z tela. Doplnajte nielen vitaminy ale HLAVNE mineraly. Zena, ktora ma pestru stravu ten femibion ani nepotrebuje. Mineraly ale kvalitne, radsej za 20€ poriadne ako za 10€ splachnute nic vo wc 😉
@lucylka25 vy ste homeopatka? mozem vam napisat ip?
@andrea101112 mozete
@kristinenka ahoj prosím Vás mozem sa opýtať aké lieky ste brala? A ci to bolo na zaciatku tehu akebo este pred? Ďakujem 😍
@angie1830 mame na vyber z množstva homeopatik, je potrebné ich vyberať priamo na psychiku pacienta a príčinu jeho problemov, prežívanie, atd. Homeopatia je celostna liečba a tak sa na neho aj pozeráme - viac v mojom článku tu: https://slovenskypacient.sk/ako-prekonat-uzkost...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sabinka277 ahoj, ja mám tetaniu tiež, ale že by bol pri nej väčší výskyt potratov, to trošku pochybujem, že je pravda😉 inak za celý čas počas tehotenstva som mala len jeden tetanicky záchvat, aj to už bolo vo vyššom štádiu tehotenstva a dopomohla k tomu aj únava a veľká horúčava vonku. Veď užívaj magnézium, ja som brala Magnerot. A naozaj som sa počas tehotenstva cítila super...teraz som skoro 2 mesiace po pôrode a po tetaniu zatiaľ ani stopy... Držím palce, nech je to aj u Teba podobné.