Tetánia a úzkosti poruchy v tehotenstve

karinaaaa
18. apr 2021

Dobrý deň chcem sa spýtať žien ktoré trpeli tetanou a mam od vtedy aj nejake uszkostne poruchy,ataky. Som tehotna byva mi dosť spatne od 7 týždňa som 12tt co sa týka zvraciam to chápem len nechodievam ani veľmi s bytu lebo mi prode spatne na omdletie nazvali tepla ledva prejdem nejaký kusok. A musím ísť domov. Myslím ze to bude spôsobené skôr tou tetaniou. Mali ste niekto niečo podobné??

kisskiss
18. apr 2021

@karinaaaa
Ahoj.Úplne nedávno tu bola taká diskusia 🙂 Možno tam nájdeš niečo užitočné. https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/mate-skusenosti-s-tetaniou-pocas-tehotenstva/#post-83656111

lucymaud
18. apr 2021

@karinaaaa ja to mám..už dlho..beriem na to tri roky antidepresíva..ale ktorej príznaky také že dýchavičnosť pocit nedostatku vzduchu.. predtým búšenie srdca...pomáha mi..relax.. autogenny tréning.. magnézium.. dychové cvičenia..

karinaaaa
autor
18. apr 2021

@lucymaud hej hej takto to mam.aj ja neberiem nič len magnerot. Len mam uz problém aj s takým strachom nerada chodim uz medzi ludi mam strach ale doma mi tiez nieje dobre. Asi budem musieť psychologovi

karinaaaa
autor
18. apr 2021

@kisskiss ďakujem

lucymaud
18. apr 2021

@karinaaaa určite choď ku psychológovi..ja som bola 1x v piatok a bolo to suuuper.. ja najnovšie zasa mám aj vnútorné chvenie tela a zaberá mi na to len štvrť neurolu

lucymaud
18. apr 2021

@karinaaaa ešte odporúčam..na počúvanie autogenny tréning na YouTube ktorý nahovoril pán Chudik..aj psychológicka mi to odporučila..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre