Ahojte dievčatá chcela by som sa Vás opýtať, či máte niektorá skúsenosti s testami nifty? Sú tu rôzne témy a niekde sú pozitívne reakcie a niekde zase, že vyšli falošné pozitívne výsledky. Tak neviem, či sa oplatí do toho investovať. Ďakujem za každú skúsenosť
Ahoj, ja som si dávala robiť a bola som spokojná, veľmi skoro sme vďaka nim vedeli aj pohlavie 🙂 falošne pozitívne vychádzajú triple testy, v prípade Nifty je tam veľmi malá pravdepodobnosť ako píše kočka nado mnou.
@tinkavvv áno práve preto si tie testy chcem dať urobiť, lebo viem, čo by pre mňa znamenal pozitívny výsledok 😔 preto si osobne myslím, že tie peniaze sú správne investované lebo takto by som bola na ihlách celé tehotenstvo, či je všetko v poriadku a takto to viem aspoň isto
Ja mam nifty test pri obidvoch detoch. Najlepsie investovane peniaze. 🙂
Ja som mala a dalsich vela kamosiek a kazdemu to vyslo tak, ako to aj bolo. Cize nikto nemal nic falosne pozit/ negat. To iste pohlavie, co vyslo, tak to sa narodilo
Ďakujem Vám dievčatá za tieto skúsenosti a recenzie utvrdili ste ma len v Tom, že tie peniaze za to stoja
Ja som si davala robit pri druhom synovi- kvoli veku a aby som sa cele tehotenstvo nebrala. Vedeli sme rovno aj pohlavie.
Ja som na testy nešla, výsledky zo sona mám v poriadku - vraj ako z knižky 🙏🏼🍀 tie peniažky investujem do dieťatka inakšie
Za mňa najlepšie investované peniaze, žiadne iné vyšetrenie nenahradí práve genetiku. Držím palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Z nifty nevyjdu falosne pozitivne vysledky. Resp ak ano, tak je to mizive percento. Falosne pozitivne vychadzaju triple testy.
Ja odporucam v pripade, ze vies, ze by pripadny pozitivny vysledok mal nejaky vplyv na mozne prerusenie tehotenstva. Ak nie, tak zbytocne platit.