Dobrý večer zajtra ma čaká test na tehotenskú cukrovku sestrička mi napísala že 12h aby som bola hladná no myslím večer od 6 do rána do 6 nič nejesť ale iba vodu ale mňa strašne hrdlo boli môžem si spraviť čaj ovocný s citrónom bez cukru a med a mala som piť teraz večer sirup od kašľa stop kašeľ tiez neviem či mám brať ani cukrík na smulanie nemôžem
Stravuj sa uplne normlane,nalacno minimalne 8 hodin pred odberom
@e1i no však som písala bez cukru a medu
@trgypadl áno dneska som normálne jedla ale neviem či mám si spraviť čaj a ešte ten sirup neviem či mám si brať strašne ma škriabe v hrdle
Normalne si daj ,Ty nemas vylucit sladke
@trgypadl aj sirup od kašľa?
@trgypadl aj sirup od kašľa?
A preco nie?aj sirup od kasla,neviem v kolkom si tyzdni,ale ak sa citis velmi choro test si preloz
@trgypadl som v 26tt práve som volala nezdvihli mi nie necítim sa tak veľmi choro ale od včera uz lepšie ale kašlem hlieny vykašľavam a teraz strašne ma škriabe v hrdle
Test by sa mal vykonavat ,ked si zdrava
@trgypadl áno ale nevedela som či čaj môžem aj sirup zato chcem aby mi poradili ženy
Ano mozes
@trgypadl ďakujem pekne musím piť lebo ja dneska asi nezaspím
Mne povedala sestrička že dva dni pred testom sa mám vyhnúť sladkému čiže ten med by som neriskovala
@lussy1810 ďakujem ale pijem čaj bez medu
A ten sirup od kašľa musela som brať strašne ma škriabe v hrdle a bolí ma
Na test urcite nechod ked nie si zdravotne ok, budes mat skreslene vysledky (vyssie) ... kazda na tehu cukrovke ti povie ako vedia hodnoty lietat pri merani doma pocas choroby ;) na tvojom mieste rano volam do ambulancie a test si prelozim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ani med urcite nie