Ahojte chcem sa spytat ci hodnota namerana gkukomerom na lacno 5.9 je vela? Myslite ze z krvi bude este viac alebo menej.. dakujem
@mia_von_prag uf tak sa zacinam bat .. v utorok budem vediet vysledok.. tak dufam ze nebudem mat tehotensku cukrovku
neboj sa, uvidíš, čo ti vyjde u lekára.. mne vyšlo doma glukomerom hodinu po jedle 8,5, teda zvýšený cukor.. nakoniec som tehotenskú cukrovku nemala.. moje hodnoty boli 4,1 - 6,1 - 6,4
@7lenka11 ja som pri prvom nemala nic ... mam doma glukomer kde hodnota bola max 5,2 a mala som aj 4,7.. len dnes ma to sokovalo ked sa tam objavilo az 5.9 nalacno .. ale to bolo len z prsta.. z krvi na lacno budem vediet az v utorok mam z toho stres..
@7lenka11 predsa doktor ma iny glukomer.. ako mam doma.. mozno aj to moze byt ine. ..
Rano ti doma nameral 5.9 a potom si sla k dr na odber? A tam brali len zo zily? z glukomeru nebrali pre istotu? lebo ked je nad 5.1 tak sa v teste nema ani pokracovat
@amelia89 sestricka mi rano brala z prsta.. tam brali z glukomeru a potom este 3x zo zily.. z glukomeru nad 5.1? Sa uz test nema vykonavat?
Zotrela prvu kvapku pri odbere glukomerom?? Vacsinou sa zotiera prva kvapka
@trgypadl uf tak to si nepametam.. myslim si ze tento krat tu tehu cukrovku asi budem mat .. v pondelok mam kontrolu u svojho a utorok idem po vysledky tak son zvedava.. mam z toho stres
Neboj, hlavne ziadny stres. Pockaj na vysledky, vsetko sa vyriesi, nemusi to byt vobec take zle, drzim palce
@trgypadl no uvidime v utorok .. bojim sa troski toho ..
Casi si nevsimajte 😃 kazdy ukazuje zle.. novy este po starom case.. a ten druhy tomu to je jedno 😃 len tie hodnoty su dost rozdielne
Ráno by si mala mat do 5,3. Ja som si nemyslela, ani si nepripúšťala, ze by som tehu cukrovku mohla mat a včera bum, vyšla mi. Dostala som glukomer, trosku zmeniť stravu. Ten jeden deň mohla byt len odchýlka, stres. Držím palce a nestresuj sa 🙂
@opi14 dakujem stresov mam dost od zaciatku tehu.. tak uvidime co vyjde.. ale takto nalacno mam vzdy malo .. a ak sa mozem opytat ake si mala hodnoty?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to zvýšené dosť, z krvi je norma do 5,1.
Nedá sa povedať, či bude vyššia ako meraná glukomerom.