Dobrý deň...je tu nejaká mamička ktorá má skúsenosť ale podľa toho čo jej poradil lekár alebo nejaká lekárka?
Som v 5/6tt a od poobedia mám teplotu 38.1. Môžem Paralen alebo nie? Na obed som volala s lekárkou ale mala som len zvýšenú teplotu. Hneď ráno budem volať lekárke.
Ďakujem za skúsenosti.
@barus26 prosím Vás nehnevajte sa ale informáciu máte od lekára? Bojím sa urobiť tak či tak aby to nepoškodilo bábätko...ďakujem krásne a nehnevajte sa
ano, som už druhý raz tehu
okrem toho v 5/6tt ešte nie je bábätko ani napojené na teba, takze sa k nemu lieky nedostanú
Ano...jedine paralen môžeš.......
V takomto tyzdni som este nevedela ze som tehotna, tiez som dostala 38,5 a dala som si paralen o tyzden som isla na gyn.a ze som tehotna, pytala som sa nato a ze je to v poriadku. A povedala dr.ze ak by som nahodou este dostala teplotu tak si mozem kludne dat paralen
Ďakujem Vám krásne
Ja ked som bola v 1 trimestri, tak som schytala brutalnu chripku. Volala som gynekologovi a hovoril, ze Paralen mozem. Dokonca hovoril, ze aby som sa snazila urdrziavat teplotu pod 38. Nad 38 moze byt v 1tr. nebezpecna. Takze Paralen si kludne daj. Moja mala ma 2 roky a je uplne zdrava a to som tych Paralenov zjedla dost. Nikdy som nemala horsiu chripku ako vtedy.
@cherry_cherry ďakujem krásne
V prvom trimestri sa môže len paralen. Som tehotná, moja sestra je farmaceut. Ale žiadne pastilky na hrdlo (iba ak med a zázvor cukríky). A určite nie spreje do nosa (samozrejme slanú vodu áno).
Ano jasne mozes ja som brala v 5-6t .paralen 3xdenne mala som covid takze mi bolo hrozne...povedala mi to moj gyn...kľudne 3x denne neboj bábätku sa nic nestane...Nas synček ma uz krasne 4 mesiace 🙂
@ailiba ďakujem
@denisa58 ďakujem pekne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
áno môžeš paralen, max 3-4x denne