Teplota v 8. týždni

anitka100
30. nov 2021

Ahojte som v 8 tt a predvcerom v noci ma chytila teplota nad 38 cez den 37,5 a bolest hrdla dala som si panadol , za tieto dva dni ma presli aj ranne nevolnosti ktore som mala kazdy den a dost sa bojim ci sa plodu nemohlo nieco stat pocas horucky kedze na internete pisu kadeco, mate s tym niektora skusenost ze vas v prvom trimestri chytili teploty a dopadlo vsetko v poriadku alebo naopak? Na poradnu mam ist az za 10 dni a mam dost obavy ci je vsetko v poriadku

janinah
30. nov 2021

Na tvojom mieste idem na pcr test.

anitka100
autor
30. nov 2021

@janinah bola som na test a ten bol negativny skor sa bojim o babatko ci mu teplota nemohla ublizit

janinah
30. nov 2021

@anitka100 na pcr?

jaja8_9
30. nov 2021

@anitka100 jednodňová teplota nad 38 neublíži viacdnova je nebezpečná, tých 37.5 je už ok viac menej, v tehotenstve a hlavne na začiatku býva zvýšená teplota aj obvykle...ja som mala na začiatku skoro každý deň 37.3 a zima mi bola

adrbat
30. nov 2021

@anitka100 Ja by som išla k doktorovi skôr ako o tých 10 dní. Keď ti prejdú teploty a bude ti lepšie chod k nemu, aby si sa zbytočne nestresovala. Ja som takto bola 2x vždy týžden pred plánovanou kontrolou a vždy ma vyšetril.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre