Teplota na začiatku tehotenstva

12bambulka12
12. dec 2013

Ahojte baby, prosím vás o pomoc. V sobotu som si robila tehu test, ktorý vyšiel negatívne.... som migrenička a keďže sme sa začali pokúšať o bábo, tak pre istotu som to takto kontrolovala. V nedeľu som sa začala cítiť nejako "divne" typu únava spavosť... pondelok som k tomu začala mať teploty 37,8, v utorok 38,1, včera 38,4, ale len večer, tak som si samozrejme myslela, že na mňa niečo lezie....od nedele som sa dopovala tými čajmi z lekárne ako teraflu + paralen, do toho ma začali strašne bolieť kríže, tak som si dala tabletku aj na to lebo to bolo dohromady neznesiteľné.... a včera po práci, keď som si tak sadla a točilo sa so mnou všetko prišlo mi k tomu ešte tak zle... tak mi nedalo, že spravím ešte jeden test a bolo to tam 2 čiaročky.... na jednej strane sa teším, len teraz mi je to také, či je to normálne taká teplota hneď na začiatku a všetko s tým dohromady....môže to byť len ako príznaky tehotenstva? a čo tie lieky, ktorými som sa nepchala, nemôže to ublížiť?

cerez
12. dec 2013

T môže byť na začiatku tehotenstva. Ja to mala tiež pri druhom tehu. Ináč blahoželám k 2 čiarkam. 🙂
@12bambulka12

12bambulka12
autor
12. dec 2013

@cerez Ďakujem krásne 🙂 Teším sa veľmi...len čítala som na nejakých fórach, že teplota 37,1 až 37,4 je vraj normálna, ale u mňa 38,4 až som sa zľakla v spojení s tehotenstvom..

cerez
12. dec 2013

@12bambulka12 Ja som mala 37,7 asi najvyššiu. No nie sme všetky ukážkovo knižné a u každej je to inak. Alebo mohlo sa tvoje telo pasovať práve s virózou.

cerez
12. dec 2013

@12bambulka12 Nasaď si kyselinu listovú, veľa prírodných vitamínov a šetri sa.

saurian
12. dec 2013

@12bambulka12
ahoj, ja som mala pri obidvoch drobcoch teplotu, uplne na zaciatku, ked som este ani netusila o tehotenstve. a pri starsom aj podobne tazkosti ako ty. to ze si si dala tabletky nejake, s tym uz nic nenarobis, nemali by ublizit, ved je vela zien ktore maju ine zdravotne problemy a lieky ( a ovela "tazsie" ) musia brat. takze teraz sa uz len tes na babatko, davaj si na seba pozor, rozmaznavaj sa a uzivaj si tehotenstvo. drzim palce.

paulinebashan
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
12bambulka12
autor
16. dec 2013

@saurian Ďakujem za podporu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre