Krasne rano prajem, u mna moc krasne nie je. Som dva dni pred terminom a zobudila som sa s teplotou 38.4 do toho chytene hrdlo, dutiny a ucho. Poobede pojdem obvodnemu na vysetrenie ze co na to povie ci mi nieco predpise alebo len to vylezat. Ale otazka na Vas, stalo sa to niekomu? Ako jw to v pripade porodu? Epi mi asi nebudu moct dat ked nebudem uplne zdrava vsak? Ani si neviem predstavit v momentalnom stave rodit. A druha otazka na ktoru asi aj poznam odpoved, ale maleho mi nedaju pokial nebudem zdrava vsak?😭🥺
Ja som rodila chora. Nemala som az taku vysoku teplotu ani to nebolo na antibiotika, ale silny sopel, zvysena teplota, herpes, klasicka choroba. Pocas tlacenia mi muz striekal Nasivin do nosa, co som nevladala dychat. Nikto to vobec neriesil, epi mi normalne dali. Po porode mi ako zazrakom zrazu nic nebolo. Maleho mi dali bez problemov. Pytala som sa na to este pocas porodu a povedali mi, ze mi ho urcite daju, lebo ze ma imunitu odo mna a lepsie mu bude pri mne aj ked s chorobou. Najviac som sa bala, ci nebudem na izbe s druhou mamickou a jej babatkom, z toho by som mala stres, ze ich nakazim. Ale ako vravim, porod ma vyliecil. Chod obvodnemu nech ti spravi crp.
@miroslava2710 ja som isla rodit s covidom (dozvedela som sa to v den porodu, ked som si doma spravila test,, dovtedy som si myslela, ze mam soplik a kasel 😀), epi mi dali bez problemov a aj mala bola stale so mnou, uz z porodnej saly som si ju na izbu sama niesla.
@miroslava2710 ja som bola chorá nevládala som ani žiť,modlila som sa nech dcerka ešte vydrží..to nahoršie ma prešlo ,celu noc som nespala každých 15 minut kašel ako bláznivá..ráno som zaspala na dve hodiny zobudila som sa išla som na wc a odtiekla mi plodová voda..rodila som bez epi tak neviem ale v tom strese a bolestiach som aj zabudla že mi niečo bolo.akurát keď sa malá narodila mala soplík a zahnisané oči s čím sme bojovali dosť dlho .
@dagas inac pravda. ked bola najvacsia vlna covidu, tak som sa cudovala ako tie zeny dokazu rodit s ruskom, ze ved to sa neda udychat. ked som ja rodila a mala covid a mala som rusko, ani neviem, ze som ho mala, az ked sa mala narodila, som si uvedomila ze mam nieco na hube 😂 proste som sa sustredila na uplne ine veci
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To si musis zvazit sama, ci by si maleho "chcela" keby mas nieco nakazliveho, tazko povedat, mozno aj rusko bude stacit. Urcite chod k lekarovi, vypytaj antibiotika, nech to dorazis v zarodku, ked ta boli aj ucho, je tam niekde zapal tak ako tak... vacsina deticiek ma rozum a pocka, kym je mama fit, takze sup lekar a potom postel...