Dobry den, nemate prosim informaciu o dostupnosti temesvaryho roztoku v nejakom eshope? Pripadne by som aj odkupila ak doma niekto ma. Dakujem vopred
@dada55555 ahoj ja ho zháňam už pár dní a nasla som len ten veľký litrový. Ty si objednala tiež ten veľký? Mne to príde byť dosť drahé tak som to nechala tak..
Ja citam Temesvariho rozkrok...🤔🙄
@dominika1922 da sa urobit emailom objednavka na 0,5l za cca 33 Eur, je to vela ale kedze nic ine na trhu nie je tak som objednala, mne to momentalne napriek vysokej cene za to stoji🙂
@dada55555 aha to som nevedela a nevieš náhodou koľko toho treba minúť? Ja by som aj od niekoho odkúpila trochu 😀
@sofia1979 ahoj musis im na mikrochemtrade@mikrochemtrade.sk napisat email s objednavkou na temesvaryho roztok, mnozstvo 0,5l/1l a oni ti poslu pokyny k platbe
@dada55555 ahoj, prosím ťa koľko si platila za toho 0,5litra roztoku? Mne poslali toto
@dominika1922 aj ja tak
Ahojte, za aky cas vam prisiel ten roztok odkedy ste napisali mail? Odpisuju/vybavuju rychlo ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem ci sa da kupit len tak sukromne, ale ak aj ano, tak liter stoji okolo 50€. Skus laboratornatechnika.sk, tam vyzera, ze sa da 😄