Tekutina v Douglesovom priestore

balada6
14. jan 2014

Zienky, ktora mala nieco podobne, bola som na vysetrení , bublinku vidi v maternici,,,ale znepokojilo ju nejaka tekutina v douglesovom priestore,,, mali ste to niektora??? moja si mysli ci to nieje pozostatok po prvom mimomaternicovom,,,ale jednoducho povedala ze to tam byt nema,,,o 2 dni kontrola,,,,, HCG mame 3811, lekarsky 5tt- realne 3 -tíí,,,, poradte mi :(

mariankamk
14. jan 2014

@balada6 ta tekutina tam byva normalne pritomna po ovulacii, z prasknuteho folikulu, jej vstrebanie je individualne... niekedy je pritomna aj po prasknuti folikularnej cysty... zmerala jej objem? ultrazvukom sa to aspon orientacne da... a keby dalsi utz ukazal, ze je jej menej, bolo by to dobrym znakom...
tekutina moze drazdit okolite tkanivo, ty to mozes pocitovat ako tlaky alebo bolesti... daj si pocas tych dvoch dni trochu setriaci rezim a uvidite s dokinou potom co a ako...

balada6
autor
14. jan 2014

@mariankamk ja som to mala po operacii ked som sa cistila po mimomaternicovom,zmerat nezmerala akurat napisala ze mensie mnozstvo,ale nevravela nic ohladom ovulacieeeee,a ja som hotovova,-lebo sa vytesujem ze bublinku v maternicii vidno a tu zase iny problem:((((

mariankamk
14. jan 2014

@balada6 ziadny problem nevidim 😕
pozri na to takto, pred dvoma tyzdnami bola ovulacia, zrely folikul praskol, pri uvolneni vajicka spolu s nim bola uvolnena aj folikularna tekutina, ktora sa usadila v Douglasovom priestore... medzicasom si otehotnela, tehotenstvo pokracuje, ale tekutina sa este uplne nevstrebala... treba pockat

balada6
autor
14. jan 2014

@mariankamk boze kiezby to tak boloooo,,,,,,,,a mna tak vystrasila, ze nemam byt sama doma, aby som nevykrvacala v pripade ze je to krv,,,atd atd,,,,,, ach boze

afrika
14. jan 2014

@balada6 súhlasím s babuľami vyššie.. tiež som mala tekutinu v tehu v douglase a bolo to z ovulky 🙂 🙂

balada6
autor
14. jan 2014

@afrika dakujem rkasne za podporu

mariankamk
14. jan 2014

@balada6 radsej ta poucila o vsetkych rizikach, ako keby ti nepovedala nic a nieco by sa stalo...

balada6
autor
14. jan 2014

@mariankamk dakujem ti krasne

balada6
autor
14. jan 2014

uz nikto s radou?

emelia18
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kukucka26
29. aug 2018

3ttalebo5tt mas hcg 3811 to je extra velke

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre