Prosim zeny, takuto mame situaciu v rodine: zena sa dala zaockovat (phizer) a dalsiu davku si nedala. (4-6 t normalne odstup) ale vraj sa caka na ukonceny 1 trimester. Ale nikde nevieme pozriet, kedy potom druhu davku dostane? nevadi to ze napriklad o 12t? Ci potom zase treba dve za sebou? Na tej linke covid nie je jeden clovek lekar, neviem kde sa toto da zistit...nemal niekto taku situaciu a nezistoval to? Dakujem
@missviolet len ci to potom vobec ma ten ucinok, ked phizer mam 4tyzdne odstup. Neviem ci na toto niekto odpovie..
No o tom tam bolaen veta ze ucinnost ockovania bude mensia a ze treba podat druhu davku co najskor po odozneni prekazky... cize mne z toho vyplynulo ze druhu davku dostane aj s odstupom ale treba ratat s mensou ucinbostou ockovania
no 2dávku treba podať do určitého času, inak ak keď sa dá neskôr, má vakcinácia nižší účinok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som citala ze nanovo jej dalsie 2 dve davky isto nedaju. Takze by dostala len tu druhu