Tehuľky s dvojrohou (srdiečkovou) maternicou

azalka22
19. nov 2012

Nájdem dievčatá s touto diagnózou? Na spoločné zdieľanie svojich problémov. 😉

azalka22
autor
19. nov 2012

No problem je asi ten, ze od zaciatku tehu spinim. po nasadeni duphastonu a ascorutinu to preslo a teraz po 2 tyzdnoch pokoja sa opat objavila kvapka hnedej krvi. som z toho mierne mimo. stale beriem duphaston. dr vravela, ze je to z toho rohu, v ktorom nie je babatko - ten sa sprava akoby nic (pokym babatko nepodrastie poriadne).
mate podobne skusenosti?

mahmulienka
19. nov 2012

@azalka22 ahoj moja, zdravim a vitam ta v klube. taketo maminy sa zdruzujeme v tejto teme, takze sa asi prestahuj sem: https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/dvojroha-maternica-mate-skusenosti-s-touto-diagnozou/
je nas tam viac, precitaj si, len neviem, ci tam v poslednej dobe niekto prispel.
a len tak v skratke, mam dve deticky, v prvom tehotenstve som prvy mesiac vkuse spinila a krvacala v 9., 11. .a 14.tt a vdruhom tehotenstve velmi podobne, len krvacanie az do 18.tt (take ze po kolena spinava a sup na hospitalizaciu uplne zbytocnu) vzdy to ale bolo v poriadku, babatka bez stresu, pravdepodobne som krvacala z opacnej strany, ako boli uhniezdene. kazdopadne obe som donosila, sasku do 39.tt, natasku do 40.tt, ta sa mi dokonca aj otocila. oba razy som vsak sla sekciou, co si doteraz vycitam, pretoze samotna dg. uterus bicornis nie je indikaciou na sc. ale hlavne, ze su ochechulky v poriadku 🙂 uz aby prislo tretie 😀
tak zatial prajem vela zdaru a pozri si tu temu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre