Tehuľky, mali ste niektorá B-belly?

11. dec 2023

Ahojte, táto otázka je smerovaná najmä na žienky, ktoré mali vyššiu váhu pri otehotnení a väčšie bruško (faldík), takže poprosím tie, ktoré nemáte skúsenosť nezapajájte sa zbytočne. Ďakujem.

Pozerám si na zahraničných stránkach B-belly, bruško v tvare B, ktoré je akoby rozdelné na 2 časti- horná, spodná. Áno môže sa to týkať aj chudých báb, ale zaujíma ma, či niektorá z vás také bruško mala a ak áno, tak či ste to mali aj pred otehotnením tak alebo nie. Ďakujem.

reanda
11. dec 2023

tak ta horna cast ale nie je tehotenske brucho, to je len tuk.. ak ma zena viac tuku v oblasti zaludka, tak zo zaciatku je to brucho take beckove, ale vo vyssej faze tehotenstva sa to strati

autor
11. dec 2023

@reanda áno, mám na mysli presne takéto brucho:
https://glowing.com/community/topic/72057594042...
V 7-8. mesiaci by to už malo byť ok? Ja neviem, začínam ešte len 5., nie som najchudšia, ale zas ani obézna…mám takú “pneumatiku” okolo brucha, takže to vyzerá tak ako B elý život😅 a keďže som zatiaľ ani nepribrala, ani sa brucho nezväčšilo nijako, tak čakám čo to bude, či budem mať teda také brucho aj ja alebo čo…

reanda
11. dec 2023

neboj, budes mat normalne pekne tehu brucho 🙂 ked teda uz bude vacsie trochu.. ja som v piatom mesiaci nemala este tiez ziadne 🙂 ono ked ma zena brucho ploche, tak je to hned vidno, ked sa trochu zvacsi, ale ked mas na bruchu tuk, tak to tehotenske zvacsenie vie byt dlho dost nenapadne, proste to stale vypada viac ako pneumatika 😀, ale taky siedmy mesiac uz urcite budes mat normalne tehotenske brusko 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre