Tehuľky, ak ozvládate Omikron?

mon1806
13. feb 2022

Baby ako zvládate omikron ako tehotné? Tie ktoré ste už mali alebo máte no 🙄

panda21
13. feb 2022

Ako chrípka s brutalnou, neznesiteľnou bolesťou hlavy (a to som vycvičená migrenami). Nepomáhalo nič, paralen, panadol nič nič nič 🤦‍♀️ inak normálne, kašeľ, nádcha, bolesť hrdla, štípanie v nose, bolesť svalov a krížov. Taká typická chrípka až na tú bolesť hlavy 🤮 ale už mi ostáva lepšie 🙏

kassandraa84
13. feb 2022

@panda21 ja presne to iste...priznaky sa mi striedali kazdy den a pol...Som chora od pondelka a posledne dva dni nadcha a upchaty nos.mna aj zuby, celust bolelala....som dvakrat ocko - sice to bude uz 9mes.ale.nemam pocit , ze to bol uplne light priebeh...v nedelu v noci skriabanie v hrdle, pondelok dobre az poobede sa to rozbehlo, bolest celeho tela, svaly, klby, teploty do 38 alebo nad .38...max 38.4...dala.som si dvakrat za cely cas paralen...brutalna bolest oci, hlavy, tlak medzi ocami, usi, dalsi den este teplota zvysena...a potom dutiny, kasel.dalsi den kasel.slabsi nadcha....a tak bolest celuste zubov....no.ziadna. sranda....

kassandraa84
13. feb 2022

@mon1806 a to som este ebola.na poradni, dufam ze aj babo.je ok

mon1806
autor
13. feb 2022

Držím prsteky 💕 to čakanie je na hovno celé.... V ktorom mesiaci ste?

kassandraa84
13. feb 2022

@mon1806 ja som 16tt

mon1806
autor
13. feb 2022

Určite bude všetko ôk verím v to 🙂 ja som už tretí trimester v 32 TT zatiaľ covid nemám ale ako sa na mňa poslednú dobu všetko lepí tak normálne očakávam ze dostanem aj túto pliagu 🙄 preto sa radsej info ake mate priebehy

kassandraa84
13. feb 2022

@mon1806 no ja som dostala za ten cely koronovy cas prave teraz 🙈 prvykrat....nemysli ani na take, neprivolavaj....

gemmadimare
13. feb 2022
panda21
13. feb 2022

@kassandraa84 ja rovnako, chorá od nedele a každý deň iné príznaky. Jeden deň horúčka a potom sa to striedalo ale ta bolesť ostávala. Či som zaspavala, ci som sa zobudzala, iba ma hlava bolela 🙈 druhú dávku som mala v júli, chcela som ísť na tretiu po veľkom ultrazvuku a takto ma to chytilo. A ja si práveže myslím, že táto kvázi chripka je ešte len light priebeh. Nechcem si predstaviť ako zle by mi bolo bez očkovania 🤭

panda21
13. feb 2022

Ja som od zajtra 19tt. Za chvíľu má čaká Grochal tak sa modlim aby bolo babo okej 🙏

kassandraa84
13. feb 2022

@panda21 no to hej, dobre,.ze nam.nesadlo na pluca....ako delta ...mama mala obojstranny zapal pluc a nemala ziadne priznaky...len slaba bola...keby sme nemerali oximetrom ani nezistime.....

mon1806
autor
14. feb 2022

@gemmadimare v 39 TT ste?

gemmadimare
14. feb 2022

@mon1806 aano

deeena
14. feb 2022

Mám otázku,momentálne tiež zapasim s nádchou poobede mňa silno hlava bolela,ráno test negatívny,a v krku mňa bolelo od piatka do nedele,kedy vám test ukázal?

zuzinabila
15. feb 2022

@deeena ked si ockovana, test moze ukazat az niekolko dni po nastupe priznakov pozitivitu. mne az 5.den od priznakov ukazoval ako pozit

alexandra2468
15. feb 2022

Ja aktualne pozitivna, 22tt, je to taka rychla chripka.

veronika2194
15. feb 2022

Ahojte ,ja som pozitívna od včera PCR testom . Zistilo sa to tak ,že som bola hospitalizovaná kvôli nadmernému zvracaniu ,ktoré prišlo z dňa na deň neprijímala som tekutiny ,stravu nič a keď má prijali urobili mi PCR,ktorý bol ako som písala pozitív .Upozornili má,že infekcnost mám už nízku ,tak vraj to musim mat pár dni . Príznaky ,keď som sa zamyslela spatne to nadmerne zvracanie ( vraj môže mat súvis s omicronom ) bolesť nôh neznesiteľná + chrbat ,kĺby ,maternica všetko od brucha až dole a bolesť hlavy . Od včera mi začal sopel . Začínam 12TT a jedine coho sa bojím je o detičky ,ktoré čakám 😢. Aby to nemalo na ňe nejaký vplyv ?.

A ešte jedna vec predpísali mi prepúšťaní domov Clexane0,4 injekcie na riadenie krvi ,vraj pre istotu kvôli kombinacii covid+tehotenstvo+ malo pohybu a stále rozmýšľam , či si to pichat či nie ?

veronika2194
15. feb 2022

A dotaz : ockovana niesom a priebeh je aký som písala vyššie

panda21
15. feb 2022

@deeena mne antigen neukázal ani po pozitívnom PCR. Pcr bolo pozitívne po 3 dňoch príznakov.

janka0987
20. feb 2022

Žienky ja som dnes bola v nemocnici s bolesťou krížov som v 5tt... No prišla som domov už teplota 38 bolesť hlavy a ten chrbát katastrofa.. Prosím môžte mi napísať koľko to cca trvalo asi mam omikron ale test v nem ukázal neg. Ďakuje.

veronika2194
20. feb 2022

@janka0987 Robili ti AG či PCR ? AG ukázal aj mne negatív a predsa som bola pozitiv . U mna to trvalo asi týždeň všetky príznaky , dnes je vlastne týždeň a už je to lepšie oveľa ale stále sa cítim slabá ,keď dlhšie niečo robím alebo dlhšie stojím na nohách . Držím palce ja som obišla bez horuciek , no inak som zvracala o dušu ,svalstvo ,hlava , kríze ,nádcha,trochu kašlu a spat a spat .

maliny
20. feb 2022

@mon1806 Ahoj. Ja som v 17tt prekonala. Len dva dni ma nohy boleli a po týždni som mala na týždeň upchaté dutiny a stratila som čuch a chuť. Dávala dom si spreje nosné, inhalovala som nad čajom. Lipový a zihlavovy čaj. Dottera oleje, tymianova masť z Justu. A sinupret na zriedenie hlienu. Ináč som nič nebrala. Očko nie som.

janka0987
21. feb 2022

@veronika2194 no ja to mam od soboty 5 rana som sa zobudila na riadnu bolesť krížov. V nemocnici som bola a tam nič antigenovy test neg včera som robila tiež negatív.. Chvála bohu už kríze a nohy ma nebolia ale dnes hrdlo a unavená som riadne.. Ja už neviem čo mám robit

petko81
21. feb 2022

@mon1806 ja som. Bola unavená.
Teplota do 37. 4
A trochu kasel. Trvalo to 4 dni

veronika2194
21. feb 2022

@janka0987 ja by som sa objednala na PCR určite mne antigen tiež ukázal negatív a bola som pozitív ale ničoho sa neboj . Inak ockovana niesom .

janka0987
23. feb 2022

@veronika2194 áno zajtra má až objednala je mi lepšie ale stále mam hlieny kašeľ na nervy toto

sabiba
2. apr 2022

@mon1806 ja som práve teraz 4 deň posteli a som 21 týždni. Nie som ockovana a naozaj to nie je med lízať ale ako nižšie napísané bolo je to ako chrípka, len má to rýchli priebeh.

mon1806
autor
3. apr 2022

@sabiba ja som tým. Tiež prešla. Pred 12 dňami

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre