Ahojte,
Posledný rok neustále mávam zvýšenú teplotu 37,3, vždy to sprevádza zväčšená veľmi bolestivá uzlina na krku,
niekedy sople a sucho v hrdle. Opakuje sa to každé 2-3 tyzdne bola som u rôznych lekárov, ORL, infektologia, imunológia, podľa vsetkych mi nič nie je, z ich hľadiska nič nenašli pretože krvné testy vyjdú vždy ok.
Teraz keď som tehotná , iba 7tt, bojím sa či to bábätku nemôže ublížiť. Prosím, stretla sa niektorá z vás s takýmto niečím?
Ďakujem .
@natusicek28 a robili ti testy aj na toxoplazmozu a mononukleozu a cytomegalovirus?
@ivana3111 áno dnes som bola na výsledkoch všetky testy sú ok, no dieťatko sa začalo zle vyvíjať a prestalo biť srdce, budem musieť ísť na zakrok
Najviac ma mrzí že nikto nevie čo mi je .. pretože takto to môže byť dookola
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natusicek28 Mierne zvysena teplota je v tehotenstve bežná, tusim do 38°C je to ok. Sople, casto krvave (pardon za vyraz) mam nestale aj ja a rovnako pocit sucha v ústach, som v 24tt a vsetko v poriadku. S tou uzlinou neporadim. Držím palce, nech su to vsetko "len" sprievodné znaky dobre sa vyvijajuceho tehotenstva.