Tehotná a hematóm

30. nov 2022

Ahojte. Som momentálne 10tt+4 a keď som bola v 7tt tak pán doktor videl hematom ale vôbec, vôbec sa k tomu nevyjadril. Krvacam od začiatku tehotenstva. Budúci týždeň idem na poradnu. Ak bude všetko ok, že je na mieste žiadať aby ma dal na PN? Pracujem totiž s deťmi, kde je veľa detských infektov, a každá lekárka mi vravela, že je zvláštne, že ma lekar nevypisal. Ako ste to mali vy? Dakujem za mile odpovede 🙂

roztlieskavacka
30. nov 2022

Ja som mala to iste, asi cca v 8tt sa má dr sama od seba pýtala či mi má dať PN ja som odmietla s tým že robím HO čiže odpočívať môžem aj doma. Potom som sama od seba chodila do prace lebo keď som bola doma asi 2 týždne? bolo mi ešte horšie, pohyb mi pri krvácaní aj pomohol lebo aspoň sa mi cely hematóm odplavil preč, keby polihujem a dodrzujem ten režim iba že wc-postel tak by sa mi ten hematóm nevyplavil nikdy

autor
30. nov 2022

@roztlieskavacka a kedy si prisla na to že sa vyplavil? Potom krvácanie pokračovalo? Ja sa bojim, čo to bude… keby mám sedavu prácu tak to neriešim, ale pracujem so špeci deťmi

roztlieskavacka
30. nov 2022

Nie však keď sa vyplaví tak uz nemas čo krvácať. V 13 tt som už konečne prestala krvácať aj špiniť.

kkovacovak
30. nov 2022

Nemá dôvod ťa vypísať. Ak sa má niečo stať tak sa stane aj keby ležíš nonstop doma. Píšu pn len pre pokoj a kľud ženy ale reálne to nemá význam. Ak sa cítiš dobre tak pracovať môžeš normálne.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
olivia1425
30. nov 2022

@kkovacovak 🤦‍♀️

autor
30. nov 2022

@olivia1425 čo to?🙈

kkovacovak
30. nov 2022

Tak ak sa na to necítiš tak sa daj vypísať ale s hematomom to nič nemá. Môžeš aj bežať maratón a nič sa nemusí stať a môžeš byť 24h denne v posteli a stane sa niečo zlé. Ovplyvniť sa to až tak ako si mnohí myslia nedá.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre