Ahojte. Práve som zistila ze som tehotna. kedze sme stihli mat styk bez ochrany iba jeden krat, a na druhy den sa mi zacala choroba ( angina + priedusky ) tak sa teraz bojim ci sa nemohlo plodu nieco stat, ked som v podstate od ,, jeho vzniku´´ bola chora. Brala som theraflu, stoptussin, tantum verde, vsetko su to bezne dostupne lieky. ale tato choroba bola predsalen trochu ina , pol dna som bola akoby v tranze , ze som len tvrdo spala, celu chorobu sprevadzal velmi bolestivy kasel a bolela ma dokonca aj jazva po cisarskom... k doktorke samozrejme budem volat ale objedna ma urcite az o nejaky tyzden dva a ja sa dovtedy zblaznim rozmyslanim ci som mohla ublizit plodu ked v podstate jeho vznik prebiehal uz v chorobe... mali ste niektorá rovnaky ,, pribeh´´ a dopadlo to dobre ? stale si hovorim ze ked priroda to nezariadila inak tak to bude v pohode, ale bojim sa.. vopred dakujem ak mi niekto moze zazdielat skusenost, nazor...
@miskakyblik neboj sa, vsetko bude v poriadku, kopec zien je chorych pocas tehot, aj pocas pocatia, ak je silny plod nic sa nestane a ten tvoj je urcite silny, ver svojmu telu a uzivaj si tehotenstco 😊
Bude to v pohode a keby nebolo, tak nie kvoli tvojej viroze.. lieky sa k prave oplodnenemu vajicku nijako nedostanu, choroba takyto uplne skory zaciatok urcite neovplyvnila, drzim palce 🍀
@miskakyblik ja tiež revem pri všetkom 🙈🤣 ale tiež prežívam stresy teraz…zajtra asi pojdem ako akútna k lekárke 😔 dosť trpnem..
@ivkav5 joj to ma mrzí ale ak to tak cítiš tak radšej chod, niekedy je dôležité načúvať si , podľa mňa keď sme tehotné máme ten 6ty zmysel nejaký posilnený tak radšej chod zbytočne než neísť a banovat ☹ držím palce veľmi moc .🌺
@miskakyblik jaa radšej chodim, už som tak bola 3x na pohotovosti..raz v 6tt znel záver missed abortion, skoro som sa zrútila, na druhý deň som šla k svojej dr. a povedala, že by dala na súd toho doktora, keďže srdiečko bije a bábätko je v poriadku 🙈 takže odvtedy radšej vždy idem k svojej..a ďakujeem, aj ja držim palce🙏🥰
@ivkav5 kokso porazilo by ma , áno dobre robís, tie naše fazuľky za to stoja ❤️ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miskakyblik kľud hlavnee, nestresuj sa ešte viac si môžeš ublížiť..ženy užívajú aj ťažké antidepresíva a podobne, piju alkohol, fajčia a nevedia, že sú tehotné….bude to určite dobré, ale každopádne to je vždy celý prvý trimester na prírode ❤️🙏 držím ti veľmi palce 🙂