Užívala niektorá z vás prosím vás Flutiform 125 sprej alebo niaky podobný sprej počas tehotenstva?? Ďakujem
@dida1234 ahoj, ja mám stredne ťažkú astmu a používam, aj počas oboch tehotenstiev som používala iinhalátor Symbicort a zvládla som ro úplne v pohode. Po narodení dieťatka, ešte v nemocnici, berú bábätkám krvičku z pätičky na metabolické poruchy. Tieto spreje vedia nejako výsledky skresľovať, preto tuším po 3 týždňoch, alebo mesiaci som vždy išla s bábätkom na kontrolné odbery k pediatričke...
@maryah ahooj fúú ten ja nepoznám vôbec ja mám ten flutiform a chodím Dr Szarazovi mne napísal ze mám bronchialnu astmu, ale spirometriu som mala rovnakú s priateľom a on nedostal nič tak neviem, flutiform tiež obsahuje 2 látky že na roztiahnutie priedusiek a protizápalovo účinkuje, ešte som není tehotná ale už veľmi chceme len toto ma odrádza veľmi raz som skončila v nemocnici asi 5 rokov dozadu nevedela som sa nadýchnuť vôbec ale panika bola vecsia jak vlastne čo mi bolo len tak som zľakla že som si to tak zhoršila že som musela do nemocnici 7 dní som tam bola a odvtedy vlastne ma poslali k pľúcnej ta povedala ze spreje max pol roka, potom som išla alergologovi a tam mi vyšli aj alergie ale len pár a on mi povedal ze sprej do konca života tak ja neviem a pýtala som sa ho že či môžem užívať sprej počas tehotenstva a on ze jasné dávam si ho ráno večer ale veľa krát len raz si ho dám len psychiku mám tak nastavenu že si ho musím dať, ale vôbec neviem ako to je počas tehotenstva a neviem ani kdo mi poradil či gynekológ alebo ja neviem nakoľko každý dr mi niečo iné povedal, a pre toto to celé odďaľujem a už mám 30 rokov tak už by sme chceli veľmi, pozriem si ten sprej ktorý si užívala ty 😊 a potom gynekológovi treba povedať vlastne že užívam spreje? Ďakujem pekne
Ja som mala flixotide ..asi podobné? Tiež 125. Nebrala som pravidelne , len keď boli problémové obdobia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tento sprej nepoznám, mne počas tehotenstva predpísala dr Giannu....pred tehu som mala Symbicort