Dobrý den, prosim Vas chcem sa spýtať som tehotna, chcem sa spýtať celiakiu mi zistili pre pol rokom...mam povedať aj na Gastre a aj na gynekológii ze mam celiakiu a aj ďalšie iné intolerancie ..ďakujem za odpovede som ešte v tomto nováčik
2x tehotenstvo s celiakiou. Prvýkrát aj tehu cukrovka, druhýkrát nie. Tiež som mala anemiu, po pôrodoch nutné transfúzie. Inak o.k.
@alexandra2010 a ste hovorili aj gynekológovi ze mate celiakiu?..
Treba povedať veď keď sa vypisuje tehotenska knižka bude sa pýtať či máš nejaké chronické ochorenia...a hlavne treba hovoriť keď prídeš do pôrodnice lebo keď ti nezajednaju bzlp stravu budeš hladná do druhého dňa 🙈 viem o čom píšem 😁
@martinoocka nooo tohoto sa obávam ci mi muž nebude variť alebo mamina a nosiť 😅🤷♀️
@leonka26 nie, gynekolog s tym nema co robit. Bola to moja strava a na tehotenstve to nic nezmenilo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
2 tehotenstva s celiakou mam za sebou. dietu som mala dalej cely cas. velmi mi spadlo zelezo, od zaciatku bolo treba brat.inac vsetko bolo ok.