Tehotenstvo s bezlepkovou, bezmliečnou a histamínovou diétou

enigmaenie
10. máj 2017

Ahojte chcem poprosiť o radu mamičky ktoré majú trojkombináciu ako ja a to bezlepkovú , bezmliečnu a histamínovú diétu . Čo by som mala robiť aby som počas tehotenstva mala dostatok všetkých vitamínou. Po 5rokoch snaženia sa nám konečne podarilo a čakáme vytúžené bábätko .🙂 pri mojom stravovaní sa však bojím že to bude problematické.
ďakujem za každú radu

veva82
10. máj 2017

Ja mam HIT aj bezlepkovu a bezmliecnu dietu. Mne sa to upravilo a jedine co dodrziavam je bez lepku.Normalne som bola zavisla na jogurtoch,asi si to telo vyzadovalo.Jem vela zeleniny a vsetko+ ovocie ale aj maso a naozaj nemam ziadne reakcie

veva82
10. máj 2017

Som zvedava ako to bude po porode. Momentalne som v 19tt

enigmaenie
autor
10. máj 2017

Veva82 juuuj super to by som brala ja reagujem čo sa týka histaminu skoro na všetko ani ohrievat nemôžem a len banán žiadne iné ovocie a nič kupované. Bojím sa teraz špekulovať aby som nejako neublizila bábätku lebo ja mam pri reakcií epizachvaty :(. Tak prajem aby ti to vydržalo 🙂

veva82
10. máj 2017

@enigmaenie ja som tiez reagovala.Vsetko cerstve som musela mat a iba 10druhov potravin inac som mala zihlavku po celom tele.Ked som otehotnela bolo mi zle z vone zeleniny a vsetkeho co som jedla predtym.Pomaly som skusala co mi islo na chut a vobec to neboli nizkohistaminove jedla.A tesila som sa ze som obstala bez reakcie.Viem ze sa bojis.... mne aj imunialergologicka povedala ze tehotenstvo je zazrak a upravi organizmus plus metabolizmus aby babo dostavalo vyzivu. V ktorom si tyzdni?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre