Tehotenstvo mimo maternice

hhhjnn
24. jún 2024

Ahojte už druhý krát mám zle výsledky mala som nízku hladinu hcg dnes mi volala doktorka že zajtra mám ísť na ultrazvuk a zobrať si veci že vraj budem hospitalizovaná neviete prečo ja sa toho strašne bojím mám 20 rokov a krvacam už 10 dni

sisa_s
24. jún 2024

Okrem nadpisu nepises v prispevku nic o mimomaternicovom tehotenstve...to ti povedala doktorka? Podla mna chcu riesit kyretaz, kedze plod sa nevyvija a krvacas, pripadne, ak by ozaj islo o MMT, tak iny druh zakroku

januska12323
24. jún 2024

Lekárka ti určite povedala prečo ťa tam posiela a ak nie mala si sa pýtať.

hhhjnn
autor
24. jún 2024

@januska12323 povedala mi len že mám MMT a že zajtra na ultrazvuk ja som sa pýtala akože ja to tomu nerozumiem keď som bola na vyšetrenie na ultrazvuk povedala doktorka že sa to potraca a teraz toto mám strach 🥹

hhhjnn
autor
24. jún 2024

@sisa_s ano to mi povedala doktorka že mám MMT

sisa_s
24. jún 2024

@hhhjnn zalezi od lokality mmt, ale robi sa laparoskopicka operacia, v nemocnici ta pozru sonom a povedia ti, co dalej

hhhjnn
autor
24. jún 2024

@sisa_s a to vadí že krvacam? Mám počkať do zajtra či mám ísť na pohotovosť je to súrne?

sisa_s
24. jún 2024

@hhhjnn neviem, ako si dohodnuta s lekarkou...ale kludne chod aj dnes, naco cakat do zajtra, mmt sa samo od seba nezlepsi...

butterflyeffect
24. jún 2024

MMT nie je sranda, je to zivoz ohrozujuci stav. Treba vyhladat lekata ak mas pochybnost ale preco pohotovost? Su len 2 hodiny poobede doktroka ti uz neoridinuje? U mna si tiez neboli isty ci je to MMT lebo ho nenasli na sone, tak robili kyret ale kedze aj po kyrete stupalo hcg tak ma hospitalizovali a operacne hladali plod. Vo vacsine pripadov je vo vajcovode to sa robi laparoskopicky ak je inde alebo sa neda mozu aj standardne operovat-to bol moj pripd´ad. Treba pocuvat co ti lekar hovori a ked nerozumies pytat sa. Este sa mi nestalo zeby lekar nic nevysvetlil.

hhhjnn
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
butterflyeffect
24. jún 2024

Tak toto si fakt nemusela pridavat…

hhhjnn
autor
24. jún 2024

@butterflyeffect neviete co to je

butterflyeffect
24. jún 2024

No krv co asi, boze take zeny mavaju aj pri menzese, myslim ze som ti napisala ze ak mas pochybnosti tak kontaktuj lekara… a nie tu davaj fotky krvi na toaletaku

sisa_s
25. jún 2024

@hhhjnn ako si dopadla? Si v nemocnici uz?

hhhjnn
autor
24. júl 2024

@sisa_s nakoniec som mala spontánny potrat

sisa_s
24. júl 2024

@hhhjnn to ma mrzi...nech sa zotavis rychlo a podari sa nebuduce😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre