Ahojte už druhý krát mám zle výsledky mala som nízku hladinu hcg dnes mi volala doktorka že zajtra mám ísť na ultrazvuk a zobrať si veci že vraj budem hospitalizovaná neviete prečo ja sa toho strašne bojím mám 20 rokov a krvacam už 10 dni
Lekárka ti určite povedala prečo ťa tam posiela a ak nie mala si sa pýtať.
@januska12323 povedala mi len že mám MMT a že zajtra na ultrazvuk ja som sa pýtala akože ja to tomu nerozumiem keď som bola na vyšetrenie na ultrazvuk povedala doktorka že sa to potraca a teraz toto mám strach 🥹
MMT nie je sranda, je to zivoz ohrozujuci stav. Treba vyhladat lekata ak mas pochybnost ale preco pohotovost? Su len 2 hodiny poobede doktroka ti uz neoridinuje? U mna si tiez neboli isty ci je to MMT lebo ho nenasli na sone, tak robili kyret ale kedze aj po kyrete stupalo hcg tak ma hospitalizovali a operacne hladali plod. Vo vacsine pripadov je vo vajcovode to sa robi laparoskopicky ak je inde alebo sa neda mozu aj standardne operovat-to bol moj pripd´ad. Treba pocuvat co ti lekar hovori a ked nerozumies pytat sa. Este sa mi nestalo zeby lekar nic nevysvetlil.
Tak toto si fakt nemusela pridavat…
@butterflyeffect neviete co to je
No krv co asi, boze take zeny mavaju aj pri menzese, myslim ze som ti napisala ze ak mas pochybnosti tak kontaktuj lekara… a nie tu davaj fotky krvi na toaletaku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Okrem nadpisu nepises v prispevku nic o mimomaternicovom tehotenstve...to ti povedala doktorka? Podla mna chcu riesit kyretaz, kedze plod sa nevyvija a krvacas, pripadne, ak by ozaj islo o MMT, tak iny druh zakroku