Tehotenstvo bez bolesti v podbrušku

paloma10
16. mar 2023

Žienky, prosím vás, mali ste niektorá také tehotenstvo, že ste nemali vobec žiadne pobolievanie v podbrušku, ani na začiatku tehotenstva, akoby sa nič nedialo? Ďakujem za odpoveď.

floki1994
16. mar 2023

@paloma10 ja druhe...absolutne nic..pri prvom ma bolelo podbrusko, mala som tahanie a podobne...pri druhom som cakala ze to pride a som v 22tt a zatial neprislo 😅

svetlonos
16. mar 2023

@paloma10
ahoj obe. Nikdy ma v podbuskz nebolelo.

denuss
16. mar 2023

@paloma10 Mna najviac bolievalo podbrusko pri prvom dietatku, potom pri kazdom dalsom menej a stvrte tehotenstvo bolo bez bolesti, teda az na poslickov na konci tehotenstva..

paloma10
autor
16. mar 2023

@floki1994 @svetlonos @denuss Dakujem vam za odpoved zienky, lebo ja necitim skoro nic v podbrusku, som uplne na zaciatku tehotenstva a ma to matie, ci je to v poriadku..lebo toto je druhe baby a pri prvom pobolievanie ako pri ms, pichanie, bodanie kazdu chvilu az ma strhlo niekedy, napatie a vsetky mozne pocity.

svetlonos
16. mar 2023

@paloma10
daj sa do kludu a uzivaj si 🙂 Mozno pridu ine priznaky neskor a mozno nie. Aj to je super, jednoducho len pohoda, ziadne nevolnosti, pichania bolesti 🙂

floki1994
16. mar 2023

@paloma10 neboj pri prvom si to telo nacvicilo tak teraz pri druhom uz je to prirodzenejsie aspon tak mi to vysvetlovala dr. ...vsetko je ok, uzivaj 🙂

sono2
16. mar 2023

Aj ja pri druhom až neskôr som sa cítila v šiestom mesiaci že už budem každú chvíľu rodit

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre