Dobry den
Prosim potrebujem surne poradit vratila sitiom sa k bivalemu muzovi s ktorym mam dieta po skoro troch rokoch teraz sme spolu asi dva mesiace a robila som si test a.som tehotna priblizne v piatom tyzdni a on sa mi az teraz priznal ze pred dvoma rokmi mu zistili sifilis teraz som zufala a neviem co dalej robit musela som sa 100%nakakaz a co mam dalejn robit predomnou mal dlhodobi styk a bola na testoch a nenakazila sa
Dakujem
@lenuska3111 ty na výber nemáš,musíš čím skôr k lekárovi. A tvoj priateľ, tak to už je čo za hovado? On vedel na čom je, a kľudne ti urobil dieťa?
Bolo to velmi nezodpovedne od partner takto ta ohrozit...no nic...teraz treba ist na gynekologiu koli babatku a spomenut problem tam sa uz testy spravia alebo ta niekde posle. A ja byt tebou idem aj na pohotovost ze si zistila tehu ale ze partner ma hentaky problem a ze sa bojis aby sa babanu nieco nestalo...drzim palce
Zeby stale prazdniny???? 😕 😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
švihaj k lekárovi,čo iné chceš robiť...on sa liečil, dúfam