Ahojte dievčatá.Chcem sa opýtať,či ste mala niektorá z vás taký problém ako ja.Som v 39 tt a tieto tri dni mám neskutočne bolesti na pravej strane bruška.Začalo to predvčerom ráno pod rebrom,myslela som si ,že male kope .Stupňovalo sa to na celej pravej strane brucha.Sú to take bolesti,ako keby boli roztrhnute svaly .Neviem sa ani posadiť z postele ,ukrutné bolesti.Samozrejme som bola na urgente v PB,tam mi zistili len vyššie CRP a zvýšené pečeňové výsledky .Ani sono orgánov (obličky,pečeň,žlčník)mi nerobili,poslali ma domov s bolesťami .Včera som našťastie mala poradňu vo Vsetine,rovno si ma nechali samozrejme.Urobili všetky testy a všetko je v poriadku.Bolesti sú stále silné a neznesiteľné
@anavixy vraj nie,hádajú len ,že sa rozťahuje maternica a tam ma to tlačí,jedna sestra mi tvrdí ,že to je príprava na porod 🙈Povedala,že nemam brat lieky id bolesti,Doktor s doktorkou mi ich samozrejme dávajú,veď by som vôbec nevstala.Každí niečo iné.
Moja kamoška mala toto už tak ku koncu tehu, mala pocit ze malý sa jej vešia na rebrá a presne pravá strana.. Vždy ju to veľmi bolelo ale zase dalo sa to vydržať
@sunshine_18 len toto nie je o rebrách práveže ,to len začalo pod rebrom a je to len bolesť pravej strany brucha.Opreté babo o rebrá viem aká je bolesť 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie je to teda len tymi pohybmi babatka? Nepovedali ti, ze to moze byt tym?