Tehotenstvo a maniodepresia

azizi11
20. jan 2015

ahojte som v 11t a liecim sa na maniodepresiu,vysadila som litium ale beriem questax a nykob,bojim sa o zdravie dietata mate podobnu skusenost?

eri28
20. jan 2015

@azizi11 ahoj ja sa tiez liecim a berem haloperidol a tiez sa bojim o zdravie dietata.Prave som chcela zalozit temu ale nasla som tuto.Som v 5 tt tehotenstva.Ultrazvuk mam az v 11 tyzdni a dufam ze bude vsetko okej.

eri28
20. jan 2015

@azizi11 uz si bola na sone vydela si baby??? ja sa spolieham, ze tam nieco uvidia keby nebolo okej vsetko.

henina251
20. jan 2015

@eri28
@azizi11 Baby, podla mna vsetky lieky ktore uziva tehotna žena treba prekonzultovat s lekarom... Alebo si precitajte pribalovy letak ci to mozu uzivat tehotne zeny... Ak nie daju vam nieco ine, co babatku neuskodí...

eri28
20. jan 2015

@henina251 vsak lekari mi ich predpisali pre baby a kojenie vzhladom k mojej diagnoze.Ale strach tam je.Viem ze budem asi sledovana specialne v nemocnici nie lezat ale chodit koli liekom co beriem casto.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre