Ahojte chcem sa spýtať, som v 6-7tt a mala som orgazmus. Išla som potom na WC a mala som jasne červenú krv s hlienom. Už je neskoro si nadávať že som blbá a mali sme s manželom vydržať. Mal to niekto podobne a dopadlo to dobre ? Až som sa nalakala a teraz sa bojím aby sa niečo nestalo.. ďakujem za akúkoľvek odpoveď
@casillas28 tak ja tam zavolám radšej na tú pohotovosť nech ma neotocia preč. Predsalen to mam až 45 minút cesty
@dominika1922 uz si bola u gynekologa? Uz zaznamenal srdiecko?
Lebo ak nie pravdepodobme ti povedia ze bud sa udrzi alebo nie a mas rano ku svojej lekarke zenskej...ja by som hlavme isla srdiecko dat skontrolovat ak uz bolo predtym
..
No pri jasno cervenej krvi co chces volat??Chod na pohotovost pane boze.
Určite choď na pohotovosť! Ja som to takto mala po sexe a zistili mi hematóm v maternici a hrozil mi potrat. 3 týždne sme to ťahali, špinenie, lieky a trvalo 3 týždne kým sa mi vstrebal. Nechcem ťa strašiť, ale krvácanie musíš riešiť.
@rurutiax asi si ma zle oznacila, ja nie som autor ;)
@casillas28 Ano viem, prepáč, opravené 🙂
@rurutiax pohoda, uplne suhlasim tiez by som sla ale uz je to na autorke teda
@casillas28 nie nebolo to som mala ísť až za dva týždne na plod a srdiečko
@maminkadeticiek volala som tam a že keď nemám bolesti tak to mohlo byt iba jednorazové a stačí keď pôjdem zajtra k svojej..
@rurutiax volala som na pohotovosť a povedali mi ze keď nemám bolesti tak to mohlo byť iba jednorazové a stačí keď pôjdem zajtra k svojej tak teraz neviem ze co
@casillas28 no ja by som išla ale keď mi povedali do telefónu to čo mi povedali tak by ma asi aj tak otočili..
@dominika1922 No to už je na tebe, ani ja som nemala žiadne bolesti a takto to dopadlo. 🙂 Otočiť by ťa neotočili, lebo máš právo byť vyšetrená. Ja som bola na pohotovosti kvôli tomuto 2x a chceli si ma tam aj nechať na pozorovanie. Na tvojom mieste by som nečakala do rána. Šak by ma šľak trafil. 🙂
@dominika1922 urcite by ta vysetrili..ja by som ani spat nemohla a stale kontrolovala ci sa to nespustilo 🙈 mozno potrebujes nejaky progestanelle alebo podobne na podporu alebo mozno nejaky hematom..ktovie ale takato krv vacsinou neznaci nic dobre ...drzim ale palce
@rurutiax vidím že si z Púchova ako aj ja. Kde si bola na pohotovosti prosím ťa?
@casillas28 áno ten som si hneď dala mam ho od včera na udržanie (pre istotu, nemám žiadne problémy) ale očividne pôjdeme asi nevydržím ani ja
@dominika1922 V považskej. Tam ma vyšetrili bez problém vždy.
Z puchova mas zilinu za 25 min po dialnici
@maminkadeticiek už sme na ceste na pohotovosť. Asi by som ani nezaspala.
@dominika1922 Ideš do PB?
@dominika1922 potrat nie je jednorazove krvacanie, zacnu z teba padat kusky... aspon moje dva boli take... nie krv na jednom toaletaku, malo to vcelku rychly spad...
@dominika1922 Dobre ai uribila.Jasna krv nie je nikdy dobre znamenie.Hadam ti nasadia nieco na udrzanie.
@dominika1922 ahoj no čo na tej pohotovosti?
@rurutiax
@evickuska
@maminkadeticiek
@ella238 baby práve sme prišli domov z Trenčína. Doktor bol nepríjemný aj vyšetrenie bolestivé sprdol ma aj za to že som prišla bez vložky ale neriešila som. No a na ultrazvuku som videla gestačný vak čo aj včera u mojej gyn. Na kontrole. Začal mi hovoriť také veci že nevie či je to tehotnosť a pod. A ze mi zoberú krv tak mu vravím že minulý utorok a štvrtok som bola na krv u nich aj hodnoty som mu povedala tak už nechcel brat. A keď veľmi priblížil obraz tak bol aj žĺtkový vačok a niečo maličké okolo neho. To mi napísal aj do správy a že mám mať kludovy režim, sexuálna abstinencia a hlásiť sa s týmto u mojej doktorky. Že ešte sa môže stať že z toho bude potrat ale nič viac nepovedal. Akurát som sa v správe dočítala že tam mám aj cca 2cm cystu na druhej strane niekde. A že už nekrvácam. Už od mojej doktorky mám progestanelle na vkladanie tak viac už sa asi urobiť pre to nemôže.
@dominika1922 tak robis maximum...uz len dufat ze babatko zabojuje a udrzi sa...oddychuj a relax...hadam bude dobre 🙂
@casillas28 ahoj chcem sa ťa spýtať, už sú to odvtedy dva dni a chvalabohu žiadne krvácanie. Kontrolu mam 24 u svojej doktorky. Stále rozmýšľam nad tým čo mi ten doktor povedal že môže nastať potrat. Myslíš že je to možné aj keď odvtedy sa cítim dobre a nič zlé sa nedeje? Bol tak nepríjemný že som sa ho nič radšej nepýtala ale neviem ani do koľkých dní by potrat mohol nastať a taktiež to čo som videla na ultrazvuku (aj žĺtkový vak), ak by vtedy nastal potrat keď som krvácala už by to tam nebolo ? Som z toho celého zmätená
@dominika1922 ahoj, tam je to vzdy 50 na 50...ale ked sa nic teraz nedeje hadam to je dobre...vela zien krvaca prve mesiace kvoli hematomu, cystam alebo rozhadzanym hormonom ale ak je babatko silne vacsinou to ustoji (kamoska prvych 6 mesiacov krvacala a babatko ok). Teraz je len otazne ci je to zivy plod a prosperujuce tehotenstvo ale to sa nedozvies skor ako 24 na kontrole...dovtedy ak nebudes krvacat to moze byt uplne ok...ak by to prosperujuce nebolo spusti sa to a treba ist...doktor ti to tak povedal nakolko sam nevie lebo sice je tam vak a plod ale este nevie urcit ci zivy...takze relax klud aj ked to je tazke a treba dufat ze to bude ok 🥰
@dominika1922 Pokiaľ by si vtedy potratila tak by gynekológ na sone nič nevidel. Pokiaľ už nekrvácaš a nič ťa nebolí tak si myslím, že je to na dobrej ceste aj keď tie prvé týždne sú strašne kritické. Je to tak na 50:50. Čo sa týka liekov, mohol ti ešte predpísať dycinone a ascorutine, mne to dali proti krvácaniu, dycinone je na predpis, je určený na zastavenie krvácania a ascorutine je voľnopredajný a je určený na posilnenie žíl a ciev, je to vlastne vitamín C a môžu ho užívať aj tehotné tak aspoň ten si kúp. Ja som užívala ešte k tomu progesterón a Estrofem na sliznicu. Mne tieto lieky strašne pomohli, po 3 týždňoch sa mi hematóm úplne vstrebal a bez nich by som už možno ani tehotná nebola. Jediné čo ti ostáva je pozitívne myslieť, užívať aspoň ten ascorutine, myslieť na malé a čakať do kontroly. Držím ti palce.🍀
@casillas28 však to ale ja vlastne ani neviem prečo sa spustilo krvácanie či som tam niečo mala alebo čo. Vpodstate som sa nič nedozvedela. No ostáva mi len dúfať🙂 ďakujem za podporu
@rurutiax no tak na Sone som videla takže jedine že by sa teraz niečo stalo. Na vkladanie mám progestanelle 2× denne a ascorutin mám tiež doma ale to sa ani doktor ani moja doktorka nevydarili že by som mala užívať:-/ ale skúsim a ďakujem moc za podporu, vážim si to 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dominika1922 jasna cervena krv? Nuz asi by som zbehla na pohotovost...krvacanie v tak skorom stadiu nemusi znamenat nic ale aj moze..hlavne ked je to jasne cervema krv