Tehotenstvo a každodenná bolesť hlavy

natusqa123
14. dec 2023

Ahojte ženy som v 7tt je normálne bolieť ma už 8dni vkuse hlava celý deň.. neviem co skôr brat..paralen, studené obklady na hlavu alebo umyjem z vlažnou vodou každý deň..,jedna pani odporučila Colu piť žiaľ bolesť ústupe iba na hodinu potom zase už som zufla Dr.som volala povedala nič mi nespraví len vydržať z paralenom..ale nemôžem každý deň brat to isté. Už sa aj bojím o babo..odprloructe niečo účinné fakt na tu hroznú migrenu🤞😭

barbora0308
14. dec 2023

@natusqa123 Skus esencialne oleje na bolest hlavy, mne to celkom pomahalo. Par kvapiek na spanok a aj do difuzera. 👍

juja_01
15. dec 2023

Skúste ešte doplniť magnézium .. mne pomohlo aj to kúsok, tiež trpím týmito bolesťami (pár dní boli, potom pár dní kľud, potom zase bolesť ... som v 16tt)

natusqa123
autor
15. dec 2023

@juja_01 beriem kazdy deň jeden..Dakujem

lady511
26. aug 2024

@natusqa123 ahoj tak ako to zvladas?ja som v tej istej situácii plus v tomto stave chodiť ešte do prace je to neskutočne aké sú to bolesti predtým som brala antimigrenozne čipky ktoré teraz nemôžem som 7tt ako keď toto mám prežívať cele tehotenstvo plus kojenie tak ďakujem pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre