Tehotenstvo a drogy

12. máj 2024

Ahojte do predu sa ospravedlnujem za chyby
Som tehotna no bojim sa že male nebude v poriadku otec dietata braval drogy ja som take veci nikdy nemala no aj tak sa bojim či kôli nemu nemôže byť babo chore ked sme dieta splodili bol čisty asi 2 mesiace no viem že to v krvi ostava dlho a takto sa chcem poradiť ak ma niekto takú skusenosť či by mi vedel poradiť

anavixy
12. máj 2024

Moze a nemusi, to je naozaj tazko povedat.. poznam aj zeny co drogovali a deti maju zdrave… ci aj vase bude, to zistit az na poradniach, po porode.. ale moze byt aj zdrave, nie je to tak ze na 100% mu nieco bude. Skor by som riesila to co budete mat za zivot s takym clovekom. A hlavne aby to nebolo ako som raz zazila v praci, ze nam mamicka nabonzovala, ze sa jej druha mamicka na izbe pochvalila, ze fajcila travu v tehotenstve, dietatu z toxikologie vysla ovela tvrdsia droga a matka sa spytala na vizite pri konfrontacii, ci to nemoze mat z toho, ze otec berie speed.. no tak to fakt nefunguje 🙉 co je splodene uz nezmenis, ale ako to pojde dalej a aky zivot to dieta caka je teraz v tvojich rukach

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danica2711
12. máj 2024

spávať s veľmi čerstvo bývalou smažkou bez ochrany... bojíš sa neskoro, teraz už len dúfať

caroline_
12. máj 2024

Aké drogy?

bambieblue
13. máj 2024

Skôr sa obávam že ako chceš mať dieťa z narkomanom keď to slušne napíšem. 2 mesiace je čistý a to vieš lebo ti to povedal alebo si to myslíš? Prepáč že sa pýtam ak je veľká pravdepodobnosť že ak tomu prepadne čo potom? A spúšťačom môže byť aj dieťa plač nespavosť atď
Si si istá že takto chceš žiť? Nemáš strach žiť s takým človekom a ešte teraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre