Ahojte baby, pred dvoma týždňami som bola u gynekológa, pretože mi týžden meškali krámy. Našiel mi len 2,5cm cystu, dostala som vyvolávačku a po dvoch týždňoch krámy stale nikde. Dnes som bola na krv a zistili mi ze som tehu 🙂 🙂 🙂 len sa bojím ci ten hormón hcg nemôže produkovať aj ta cysta. A ak som naozaj tehu tak ci nemôže cysta nejako ublížiť bábätku 😒 máte stym niekto skúsenosti?
Ďakujem za odpoved, dúfam ze to neni len falošný poplach ked to zistili z krvy test som si vôbec nerobila, v stredu idem na sono tak uvidím dúfam, ze bude všetko ok 😀
@siska93 Ahoj.V prvom rade ti gratulujem 🙂 mala som tiež cystu na začiatku mala 4cm...ona sa bud vstrebe alebo po pôrode praskne.Ja som ju na ultrazvuku v 13tt už nemala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
cysta nemoze uskodit babatku si myslim ale viem ze cysta robi falosne pozitivne tehu testy... Ale myslim ze ked ti zistili z krvi ze si tehu tak to tak asi aj bude 🙂 Keby tam bola moznost ze to vyvolala cysta, tak by ta na to upozornil aj lekar... vela stastia