Tehotenstvo a črevná viróza od manžela

23. júl 2023

Ahojte muž práve došiel z práce a ide na pohotovosť lebo ma črevnú virózu ..baby som v 8 mesiaci čiže sa dosť bojím tie čo ste mali nejakú virózu aj s teplotou prešlo to rýchlo ? Po prípade aké lieky si mám dať ? Kúpila som si smectu aj mužovi som dala a len sucháre ..máte ešte nejake odporúčania ? Ďakujem za rady

anavixy
23. júl 2023

Urcite probiotika, pri crevnych tazkostiach sa odporuca Enterol, jemu a aj tebe preventivne. Ty ak to dostanes tak rehydratacny roztok, ak nebudes moct prijimat tekutiny alebo budes mat velky vydaj… a poctivo dodrziavat hygienu. Drzim palce, nech ta to nechyti 🍀

danielahamar
23. júl 2023

Ty môžeš aj hylak

autor
23. júl 2023

@danielahamar že vraj hylak sa už nevyrába mi povedali 😫

autor
23. júl 2023

@anavixy ďakujem dúfam že to nechytim

danielahamar
23. júl 2023

Tasectan sa moze

eliska105
23. júl 2023

Pokuste sa byt vramci moznosti oddelene aspon 2dni.. oddelene spat aj byt cely den.. a urcite probiotika preventivne.. drzim palce nech ta to nechyti

kitycat
23. júl 2023

Nehnevaj sa, ale so srackou ozaj na pohotovost netreba chodit.

Dezinfikovat ruky, nechytat sa na tvari aby ste si to nepodali. Ak uz si na MD tak chod k mame na par dni?

autor
23. júl 2023

@kitycat bývame spolu s mamou v dome muž spi v obývačke ja v spálni ...snáď bude čím skôr dobre

euka210
23. júl 2023

Naj hylak uz nie je, tak nejake probiotika. Je to viroza, takze to prejde, len to treba prezit...pit vodu hlavne. Dietatu to neublizi.

mia_von_prag
23. júl 2023

Mala som virozu v tehotenstve, prešlo to asi za 1 - 2 dni. Hnačka, vracanie. Dávala som si čierne uhlie.
Ozaj s tým chlap nemusí na pohotovosť. Nič mu nevedia pomôcť

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre