Ahojte dnes som si robila test pretoze som mala priznaky vysiel pozitivne... Som v 18tyzdni tehotenstva volala som obvodnej ze co robit tak max pri teplote 38 si dat paralen mala by som volat aj gynekologicke?
@vemi23 ak nemas nejake extra tazkosti, prilis vysoku teplotu, ktoru by si nevedela zrazit alebo blizky termin na presunutie tak nemusis. aj tak ziadne ine lieky uzivat nemozes, preventivne si davaj ked tak vitamin c, ale ako ti aj vseobecny povedal, v podstate mozes z liekov iba paralen pri horucke. ak mas upchate dutiny, pomoze naparovat sa s vincentkou alebo slanou vodou, na hrdlo zase slanu vodu kloktat.
@vemi23 ja som na tom podobne, ale s tym rozdielom, ze mam o tyzden termin porodu :D no teploty som mala iba jeden den, dala som si 2x za den paralen a do rana som to vypotila.. teraz uz mi zostala iba sialena nadcha. tak ak sa nebudes citit dobre vecer si daj kludne ten paralen, hlavne pi vela tekutin, teply caj, med, citron.. o par dni ti bude lepsie.
Baby prosim vas za cely cas som spala asi hodinu a pol neznesiteľné ma bolia kríže a musim sa v kuse hybat na posteli bez pohybu to nedavam je to hrozna bolest ... Dala som si vyhrievaci vankúšik tak preto som zaspala na chvilu ale potom som sa znovu zobudila ... Mali ste nieco niekto podobne to sa fakt neda vydrzat 🥺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som volala, ale len preto, že som mala ísť na poradňu. Inak by som to nechala tak