Ahojte ,je tu nejaká baba kt si prešla niečím podobným, ide o to ze 14ho som zistila že mám covid ,prvé 5 dni som mala aj príznaky z toho 2 aj horúčky a všetko čo len môže byť okrem straty chuti a cuchu,čiže v podstate stredný priebeh,hneď mi nasadili aj ATB ,a dnes 25 som zistila že som tehotná,takže mi to vychádza len v čase karantény resp choroby, že som musela otehu,deň pred tým ako som dostala covid sme mali styk.Obabo sa snažíme...ale to som nevedela ešte že som pozit až o deň na to ...a moja otázka je že či teraz.to.nemose nejak ohroziť bábätko keďže sú to totálne začiatky tehu ,v septembri som mala MA a mám obavy samozrejme kto by nemal aj keby som chorá nebola ...zazil si niekto otehtoneni tesne alebo počas alebo v dobe karantény, covidu?bolo všetko ok ,mám sa báť?nechcem vyzerať ako hysterka, že hneď budem volať dr ale mám samozrejme obavy...dufsm.,že zbytočne...vraj covid zahustuje krv a vznikajú rôzne hematomy atď aj keď nie u kazdeho
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lucka1022 hlavne sa nestresuj, to skodi najviac. Neboj sa, babtko bude v poriadku. Kovid nema vplyv na babo. V tomto rannom stadiu tehotenstva vela zien nevie, ze cakaju dieta. Piju, uzivaju lieky atd a maju zdrave deti. Vsetko dobre dopadne. Ja som bola pozitivna v 6.m a mala som taky stredny priebeh. Dieta je zdrave, sikovne. Nebyva chore 🙂