Ahojte včera som si robila tehotenský test a boli tam dve čiarky.Mám boreliozu a dosť zvýšenú.Pred týždňom som bola u mojej obvodačky ktorá mi brala krv a povedala, že borelie sú o polovicu vyššie ako boli.Celkom sa začínam báť.Lieky neberiem žiadne ale už som čítala, že niektoré ženy kvôli tomu aj potratili.Ku gynci idem až v pondelok.Ďakujem
@ucholacik tvoja pani doktorka ti už len pri podozrení na boreliozu mala nasadiť antibiotika - dávno!
to si fakt žiadne nebrala????
utekaj za gynekologom a za svojou obvodnou.
prajem všetko dobré liečte sa.
Áno antibiotiká som brala ale asi zhruba pred rokom.Nepomohli mi.Za mojou gyndou idem až v stredu a som zvedavá čo mi povie. Som v 5tt a bojím sa aby to neovplyvnilo babo.
@ucholacik brala si antibiotika cielene na boreliozu? ci na niečo iné?
hlavne nech ste obaja zdravi
Áno konkrétne na boreliozu ale nezabrali mi. Robili mi aj lumbalku a chodila som aj na infuzie no nejako nie a nie sa tej pliagy zbaviť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ucholacik ahoj , ja som mala borelku v 25 týždni tehotenstva , dostala som ju asi v 2o týždni , podľa toho ako mi stúpala hladina protilátok . Týždeň som chodila na kryštalický penicilín , ktorý aplikovali injekčne , a následne som mesiac brala penicilínové prepáráty. Primár na infekčnom ma ubezpečoval že všetko bude v poriadku ,len sa musím liečiť . Aj všetko v poriadku bolo , narodila sa mi krásna zdravá dcéra, dnes má 7 rokov .