Tehotenstvo a astma

dida1234
2. aug 2021

Ahojte prosím vás počas tehotenstva brala niektorá z vás Flutiform 125??ja som sa pytala dr imuloga in že môžem ale neviem dr na všetko povedia že to je ok preto či má niektorá z vás skúsenosť? Dakujem

kacena4
3. aug 2021

@dida1234 ja som pocas kazfeho tehu brala spreje (ine) bolo mi vysvetlene ze radsej sprej ako pridusit dieta uz v brusku...

dida1234
autor
3. aug 2021

@kacena4 ďakujem pekne 😊 mi chceme veľmi rodinu len lieky aspoň mňa tak stopli že sa bojím kvôli tomu aj ako dopadne pôrod keď mám aj strach a keď je strach je sťažené dýchanie a tak sa bojím veľmi, a aj každý okolo mňa lieky sa nemajú žiadne brať ale tak keď sa mi ťažšie dýcha keď to príde na mňa tak bez liekov sa to nedá, a mala si prosím ťa tiež také spreje že môj napríklad obsahuje teda účinkuje 12 hod protizápalovo a na roztiahnutie priedusiek čiže tie dve látky v jednom kedysi som mala dva spreje každé zvlášť a teraz v jednom obidve, a ešte keď to není osobná otázka pôrod bol v poriadku myslím ohľadne dýchania ? Ďakujem

kacena4
4. aug 2021

@dida1234 brala som aj kortikoidy neboj, to len premotivovane ekozenske ti tlacia do hlavy ze nemozes lieky... aj epileptici ci kardiaci beru lieky pocas tehu ... takze neeies a spolahni sa co ti povie dr. ja som mala porody ok ohladom astmy len ori cisarskom som po poride dostala kyslik lebo sa mi horsie dychalo inakvsetko super aj som dojcila

dida1234
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre